Search

Είχε αποτελεσματικότητα και έφυγε με το διπλό από τη Μαΐστρο ο Ιπποκράτης (+photos)

Με 3-0 επικράτησε στην πρεμιέρα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου ο Ιπποκράτης στην έδρα του ΑΟ Μαΐστρου.

Μαΐστρος και Ιπποκράτης δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και κράτησαν σε εγρήγορση τους δύο τερματοφύλακες, αλλά οι «γιατροί» ήταν εκείνοι που ήταν πιο αποτελεσματικοί σημειώνοντας 3 τέρματα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Ιπποκράτη καθώς μόλις στο 4′ ο Τζελέπης θα κερδίσει πέναλτι μετά από ανατροπή του μέσα στην περιοχή. Ο Βαρσαμίδης θα αναλάβει την εκτέλεση και στο 5′ θα δώσει προβάδισμα στην ομάδα του Γιάννη Αναστασιάδη. Στο 14′ ο Μαμρικισβίλι θα δοκιμάσει ένα ωραίο σουτ από μακρινή απόσταση, με τον Δογάνη να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 18′ σειρά της Μαΐστρου να απειλήσει, με τον Λαζαρίδη να σουτάρει μέσα από την περιοχή και τον Τογγουλίδη να αποκρούει σε κόρνερ. Στο 24′ νέα προσπάθεια των γηπεδούχων να ισοφαρίσουν, αλλά το σουτ του Μπάμπιτς έφυγε λίγο άουτ. Ένα λεπτό μετά ο Μπάμπιτς θα χάσει ανεπανάληπτη ευκαιρία όταν με προβολή από τα δύο μέτρα θα στείλει τη μπάλα πάνω από την εστία, μην μπορώντας να πιστέψει τι έχασε. Στο 35′ μετά από κόρνερ ο Γκουντενούδης θα πάρει την κεφαλιά αλλά ο Δογάνης δεν θα του επιτρέψει να σκοράρει αποκρούοντας.

Το δεύτερο ημίχρονο θα ξεκινήσει χωρίς καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες και θα πρέπει να φτάσουμε στο 62′ όταν ο Ιπποκράτης διπλασίασε τα τέρματα του. Ο Μαμρικισβίλι εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, η μπάλα άλλαξε πορεία σε παίκτη της Μαΐστρου και κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Δογάνη για το 0-2. Ένα λεπτό μετά ο Τζελέπης θα χάσει μοναδική διπλή ευκαιρία αρχικά με σουτ στο δοκάρι και εν συνεχεία με νέο σουτ που απέκρουσε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων. Ότι δεν κατάφερε σε αυτή τη φάση ο Τζελέπης το έκανε 5 λεπτά αργότερα, στο 70′, όταν μετά από ασίστ του Βαρσαμίδη έφυγε μόνος του απέναντι στον Δογάνη και με όμορφο πλασέ τον νίκησε για το τελικό 0-3. Στο 82′ ο Τηλέγραφος εκτέλεσε απευθείας φάουλ και ο Δογάνης μπλόκαρε, ενώ στο 86′ η Μαΐστρος θα χάσει ακόμη μία σημαντική ευκαιρία, με το σουτ του Λαζαρίδη να σταματάει στο δοκάρι.

Διαιτητής: Κωστούλας – Βοηθοί: Κοντάρας, Καλογεράκης

Συνθέσεις:

ΑΟ Μαΐστρου (Β. Τζουκμάνης): Δογάνης, Καλύβας (72′ Χασιμίδης), Σιμσιρίκης, Παπαδάκης, Θεοδωρίδης, Καλομπρατσίδης, Πεχλιβανίδης, Τσιριγώτης (66′ Μκρτσιάν), Κωνσταντινίδης (85′ Αθανασιάδης), Μπάμπιτς, Λαζαρίδης.

Ιπποκράτης (Ι. Αναστασιάδης): Τογγουλίδης, Ακριβός, Ράλλης, Γκουντενούδης, Σκίσκος, Μαμρικισβίλι, Μουρατίδης (76′ Παπαδόπουλος Α.), Ευθυμιάδης (55′ Καλτσάς), Αντωνιάδης (55′ Θάνος), Βαρσαμίδης, Τζελέπης (76′ Τηλέγραφος).

Δείτε φωτογραφίες:

 

Share it