Search

Αποχαιρέτησε τον Αστέρα Βλαχιώτη και πάει Ατρόμητο με Παράσχο ο Παναγιώτης Γκουτσίδης!

Δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του Αστέρα Βλαχιώτη ο πολύπειρος Κομοτηναίος τεχνικός, Παναγιώτης Γκουτσίδης που αποδέχτηκε την πρόσκληση του Γιώργου Παράσχου και θα τον ακολουθήσει στον Ατρόμητο.

Οι Περιστεριώτες αφού έλυσαν την συνεργασία τους με τον Άνχελ Λόπεθ ήρθαν σε συμφωνία με τον Γιώργο Παράσχο που αμέσως κάλεσε τον απολύτου εμπιστοσύνης του Θρακιώτη κόουτς να τον ακολουθήσει και στο Περιστέρι και να είναι ο άμεσος συνεργάτης του.

Έτσι ο νεοφώτιστος στην SL2 Αστέρας Βλαχιώτη βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, με την Λακωνική ΠΑΕ να ευχαριστεί με ανακοίνωση του τον Κομοτηναίο προπονητή για την προσφορά του στον σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Αστέρας Βλαχιώτη αποχαιρετά τον Παναγιώτη Γκουτζίδη. Ο εξαίρετος προπονητής και άνθρωπος που επελέγη σοφά από την λακωνική ΠΑΕ, Παναγιώτης Γκουτζίδης, κοινή συναινέσει έλυσε το συμβόλαιο του με την Λακωνική ΠΑΕ εφόσον δέχτηκε πρόταση από ομάδα της «μεγάλης λίγκας» και θα είναι ο νέος προπονητής του Ατρόμητου.

Ο Αστέρας Βλαχιώτη τον ευχαριστεί για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα και του εύχεται τα καλύτερα στην νέα επαγγελματική του «στέγη».

Share it