Search

Σαν Σήμερα: Ένας χρόνος απο την επίσημη μεταβίβαση της ΠΑΕ Ξάνθη απο τον Πανόπουλο στον Μπίλ Πάπας!

Σαν σήμερα στις 24 Σεπτεμβρίου του 2020 έγινε η επισημοποίηση της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Ξάνθη απο την Insports ΙΚΕ των Χρήστου Πανόπουλου και Πολυχρόνη Συγγελίδη στην MAZCON INVESTMENTS ΙΚΕ του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία, Βασίλη Παπαδημητρίου(Μπίλ Πάπας)

Ένας χρόνος που μπορεί να μην πήγε όπως ο ίδιος και οι συνεργάτες του ήλπιζαν, άλλωστε η απειρία έφερε πολλά λάθη σε όλα τα επίπεδα, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίζει τα ουκ ολίγα έργα βελτίωσης και όχι μόνο που έγιναν. Με κορυφαία αν μη τι άλλο την αλλαγή της εικόνας του γηπέδου, με το κόκκινο να γίνεται το κύριο χρώμα του γηπέδου μετά τις αλλαγές στα καρεκλάκια αλλά και την εντυπωσιακή αλλαγή όψης των αποδυτηρίων, ενώ έγιναν σημαντικά έργα επίσης γύρω απο το γήπεδο αλλά και στο προπονητικό της ομάδας τόσο στα γήπεδα όσο και στους χώρους των γραφείων

Στην ανακοίνωση της εκείνη την ημέρα η ΠΑΕ Ξάνθη ανέφερε:

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταβίβασης των μετοχών του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ από την Insports ΙΚΕ στην MAZCON INVESTMENTS ΙΚΕ εγκαινιάζεται η νέα εποχή της αγαπημένης ομάδας των Ξανθιωτών και της Θράκης!

Η ανανεωμένη Διοίκηση του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ευχαριστεί δημόσια τους κ.κ. Πανόπουλο – Συγγελίδη για την άριστη συνεργασία τους όλο αυτό το διάστημα. Η προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στην ομάδα της Ξάνθης και την ιδιαίτερη περιοχή της Θράκης από το 1991 μέχρι σήμερα, θα μείνει ανεξίτηλη στις σελίδες της ιστορίας του Συλλόγου.

Με το βλέμμα στραμμένο στην άνοδο, η ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ εκσυγχρονίζεται, ισχυροποιείται, μεγαλώνει και εξελίσσεται. Όλοι μαζί μπαίνουμε σε μια «νέα τροχιά», όλοι μαζί γράφουμε ξανά ιστορία!

Share it