Search

Ηρόδοτος: Πήρε πρώην του Πανθρακικού και κατέθεσε αίτημα επανεξέτασης για SL2 στην ΕΕΑ

Σε 3 νέες μεταγραφές προχώρησε η ΠΑΕ Ηρόδοτος.

Μία από αυτές ήταν ο άλλοτε παίκτης του Πανθρακικού Μηνάς Χαλκιαδάκης.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρόδοτος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις προσθήκες των Γιώργο Σουρνάκη, Μηνά Χαλκιαδάκη και Παναγιώτη Αρναούτογλου, στην ομάδα μας.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ
Ο Μηνάς Χαλκιαδάκης είναι γεννημένος 5 Φεβρουαρίου του 1995, στο Ηράκλειο Κρήτης. Έχει ύψος 1.86 και είναι επιθετικός που αγωνίζεται και στα πλάγια. Ξεκίνησε από το Αθλόπολις και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για την Κ20 του Παναθηναϊκού ενώ αποτέλεσε μέλος και την πρώτης ομάδας. Από εκεί δόθηκε δανεικός στην ΑΕΖ Ζακακίου και επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Πανθρακικός. Ακολούθησε η Αναγέννηση Καρδίτσας, η ΠΑΕ Χανιά. Μετά από μια πετυχημένη χρονιά στα Χανιά, συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό όμως η μεταγραφή δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Το 2019 πήρε μεταγραφή για την Μποτοσάνι, στην Α’ κατηγορία της Ρουμανίας η οποία συμμετείχε και στο Europa League. Φέτος, θα στελεχώσει το ρόστερ της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Super League 2. Επιπλέον, έχει συμμετοχές με την Εθνική Νέων».

Παράλληλα στον Ηρόδοτο, ζήτησαν από την ΕΕΑ την επανεξέταση του φακέλου του για το πιστοποιητικό συμμετοχής στην Super League 2.

H ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Ηρόδοτος ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο πως έχει θέσει προς την ΕΕΑ αίτημα επανασυζήτησης για τη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στη Σούπερ Λιγκ 2.

Η ομάδα μας εφόσον η εκτελεστική επιτροπή ανακοίνωσε πως το πρωτάθλημα μετατίθεται για τις 10 Οκτωβρίου, αιτείται όπως δικαιούται, να επανεξεταστεί το αίτημα καθώς ο φάκελός μας, είναι άρτιος».

Share it