Search

Ασημένιο μετάλλιο στα Τρίκαλα για τον Παπαδόπουλο του Πήγασου Ξάνθης!

Το δεύτερό του μετάλλιο σε λίγες μόνο μέρες κατέκτησε ο νεαρός ποδηλάτης του Ποδηλατικού Συλλόγου Ξάνθης «Ο ΠΗΓΑΣΟΣ», Αντώνης Παπαδόπουλος, ασημένιο αυτή τη φορά, σε διασυλλογικούς αγώνες που έγιναν στα Τρίκαλα, με συμμετοχή αθλητών από ολόκληρη την Ελλάδα.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Αντώνης προηγείτο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά μία πτώση στο τέλος του στέρησε το χρυσό μετάλλιο, κάτι που οπωσδήποτε θα καταφέρει στο μέλλον.

Η ανακοίνωση του Πήγασου αναφέρει:

«Την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Τρικάλων διασυλλογικός Ποδηλατικός Αγώνας Δρόμου με συμμετοχές από όλες τις Περιφερειακές Ενώσεις Ποδηλασίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Στην κατηγορία των Παμπαίδων, 12 στροφές σε σύνολο 24χλμ., είχαμε την χαρά να απολαύσουμε για ακόμη μία φορά την πολλά υποσχόμενη μελλοντική πιστοποίηση του Πρωταθλητή Ποδηλασίας Δρόμου Μακεδονίας & Θράκης για το 2021 Αντώνη Παπαδόπουλο, οποίος αν και με πτώση στην τελευταία στροφή και αφού προηγείτο καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα κατάφερε να τερματίσει στην 2η Θέση.

Συγχαρητήριο στον νεαρό Αθλητή του ΠΗΓΑΣΟΥ Ξάνθης ο οποίος και σε αυτή την ποδηλατική του εξομολόγηση, χαρακτηρίστηκε από το χαμηλό ψιθύρισμα μιας ανήσυχης ψυχής».

Share it