Search

Στην Super League 2 θα παίξει η Καβάλα που δικαιώθηκε στο Διοικητικό Εφετείο!

Παρά την αρνητική απόφαση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, και η Καβάλα, δικαιώθηκε στο Διοικητικό Εφετείο και ξεκινάει στο πρωτάθλημα της SL2 ενώ ΕΕΑ και Αυγενάκης εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα, για άλλη μια φορά, μετά το χαστούκι μεγατόνων από τη Ρόδο.

Όπως αναφέρει το SDNA, κάθε μέρα και από ένα χαστούκι για την… Αυγενάκειο Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και τον προϊστάμενο της, Λευτέρη Αυγενάκη.

Μετά τη Ρόδο και το χαστούκι μεγατόνων, την Τετάρτη 22/9, σειρά είχε μια άλλη ομάδα της SL2 που προσέφυγε στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών να δικαιωθεί, και έτσι παρά το γεγονός ότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν της έδωσε άδεια, θα μπει κανονικά στην κλήρωση και θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα όπου και θα συμμετάσχει, τουλάχιστον μέχρι την έκδοση της απόφασης.

Το χαστούκι είναι διπλό και βαρύ για τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, που από το βήμα της Βουλής, πήρε θέση υπέρ της ΕΕΑ στη συγκεκριμένη υπόθεση υποστηρίζοντας ότι η Επιτροπή έκανε ότι προβλέπει ο νόμος και τώρα εκτίθεται ανεπανόρθωτα.

Όπως κατήγγειλε η Καβάλα με ανακοίνωση της, μάλιστα, ο υφυπουργός Αθλητισμού είπε ψέματα «λέγοντας ότι ο νόμος ισχύει μόνο για τις ερασιτεχνικές ομάδες και όχι για τις επαγγελματικές όπως η ΠΑΕ Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ!».

Σε όλα αυτά, έδωσε απάντηση το Διοικητικό Εφετείο που δικαίωσε τον ιστορικό ΑΟΚ και άδειασε τον Λευτέρη Αυγενάκη και την ΕΕΑ.

Share it