Search

Καταθέτει έφεση κατά της απόφασης της Ε.Ε.Α. και πιστεύει σε δικαίωση η Δόξα Δράμας!

Σε κατάθεση έφεσης στο διοικητικό εφετείο κατά της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που ανάβει «κόκκινο» στη συμμετοχή της ομάδας στη Super League 2 προχωρά η Δόξα Δράμας, όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος της δραμινής ΠΑΕ, Τάσος Στράντζαλης.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη του στο Metropolis 95.5:

«Δεν περιμέναμε την απόφαση της ΕΕΑ. Στις 15/7 κατέθεσα εγώ ο ίδιος την εγγυητική που παρέλαβα από τον δραμινό επιχειρηματία Κώστα Αποστολίδη, που αν δεν υπήρχε δεν θα αναλάμβανα εγώ με τόσα έξοδα. Προχωρήσαμε στις νόμιμες διαδικασίες και αφού παραλάβαμε την απόφαση από την ΕΕΑ, ο δικηγόρος μας καταθέτει αύριο έφεση στο Διοικητικό Εφετείο για να μπλοκάρουμε την απόφαση αυτή και να συμμετέχουμε στην κλήρωση.

Πιστεύουμε ότι η αλήθεια θα λάμψει. Είμαστε καθ’ όλα νόμιμοι. Την εγγυητική την πήγα εδώ ο ίδιος, όμως έπρεπε να μπει το όνομα του πρώην προέδρου, του κ. Καραγιαννίδη. Η νέα διοίκηση τυπικά δεν είχε ανακοινωθεί στο ΓΕΜΗ.

Στη συνέχεια στείλαμε τα χαρτιά στην ΕΕΑ ότι δεν υπάρχει Καραγιαννίδης στην ομάδα, ότι είμαστε εμείς στη διοίκηση και θέλουμε να κάνουμε εξυγίανση».

Share it