Search

Σιγουριά στην Ζάκυνθο ότι θα συμμετέχουν στην SL2 παρά το “κόκκινο” της Ε.Ε.Α.!

Δεν υπάρχει καμιά ανησυχία δηλώνουν οι άνθρωποι της Ζακύνθου μετά την απόφαση-ανακοίνωση της ΕΕΑ ότι δεν χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής για την SL2. Oι νησιώτες δηλώνουν ότι όλα γίνονται όπως πρέπει και η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά στην κατηγορία.

Όπως αναφέρει στο σχετικό θέμα του το ioniansports:

Από τις 27/8 με το έγγραφο 18420/21 η ΕΠΟ ενημέρωσε το υπουργείο ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας, την Γενική Γραμματεία εμπορίου την Γενική διεύθυνση εσωτερικών εμπορίου, την Διεύθυνση ΑΕ και πίστεως όπως και την SL2, ότι η ΖΑΚΥΝΘΟΣ και ο Πανιώνιος έχουν δικαίωμα να συμπληρώσουν τις κενές θέσεις. Αυτό το έγγραφό ήταν και το «πράσινο φως» για να δημιουργηθεί η ΠΑΕ.

Η Ζάκυνθος, από εκείνη την ημέρα και βάσει αυτό του εγγράφου ξεκίνησε τις διαδικασίες για την δημιουργία της νέας ΠΑΕ. (ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ).

Εδώ να τονίσουμε ότι μιλάμε για καινούργια ΠΑΕ. Την Τρίτη 13/9 κατατέθηκε στο υπουργείο ανάπτυξης το καταστατικό της ομάδας και σήμερα Παρασκευή 17/9 το μεσημέρι εκκρίθηκε η ίδρυση της ΠΑΕ.

Την Δευτέρα 20/9 θα κατατεθούν τα χαρτιά στη Δ.Ο.Υ. Ζακύνθου όπου και θα πάρει Α.Φ.Μ. Στην συνέχεια, θα ανοίξει λογαριασμός στην τράπεζα για την εγγραφή των μετόχων. Η εγγυητική ήδη υπάρχει.

Η ίδρυση μιας νέας ΠΑΕ δεν γίνεται με ένα «διακόπτη», η Ζάκυνθος δεν φταίει που της δόθηκε το» πράσινο φως « στις 27 Αυγούστου. Η ομάδα προετοιμάζεσαι κανονικά στη Νέα Ραιδεστό στην Θεσσαλονίκη από τις 6/9 και θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα.

Την Δεύτερα θα γίνει η ένσταση όπως προβλέπει ο νόμος για την εξέταση του πραγματικού φακέλου της ομάδας, μιας και μέχρι τώρα, δεν μπορούσε να καταθέσει κανένα έγγραφο στην ΕΕΑ.”

Share it