Search

Με buzzer beater πήρε το διπλό στην έδρα του Άρη η Κ17 της Ξάνθης!

Την πρώτη της νίκη το Εφηβικό πρωτάθλημα της Super League 1 πανηγύρισε η Κ17 του ΑΟΞ που μετά τις δύο συνεχόμενες λευκές ισοπαλίες κατάφερε να φύγει με το τρίποντο απο το γήπεδο της Πυλαίας κερδίζοντας με 2-1 τον Άρη.

Η ομάδα της Ξάνθης πραγματοποίησε σπουδαίο πρώτο μέρος οπού ήταν ανώτερη απο τον αντίπαλο της και πέρα απο το γκολ του Τηλαβερίδη είχε και δύο ακόμα μεγάλες ευκαιρίες να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το σκορ με Νικολαίδη και Τηλαβερίδη. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Άρη πίεσε κατάφερε να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Τσομπανίδη μετά απο εκτέλεση φάουλ όμως στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Αγοραστός σκόραρε το πρώτο του τέρμα με την φανέλα της Ξάνθης για το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Με αυτό το τρίποντο οι ξανθιώτες έφτασαν στους 5 βαθμούς και φιγουράρουν στην δεύτερη θέση μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννενα μόνο πίσω απο τον ΠΑΟΚ που έχει 7 βαθμούς. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Παπαδόπουλος με βοηθούς τους Νικολή και Παπαδοπούλου της ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Νικολούλης, Γουναρίδης, Θωμάι, Λουλούδης, Βαρσάμης (65′ Τσολακίδης), Ζαχαρής, Τσελεπάκης (76′ Ανυπαρόπουλος), Τουλουμενίδης (55′ Δεληγιαννίδης), Νικολαΐδης (65′ Αγοραστός), Τηλαβερίδης (76′ Μπουτσικούδης), Γιαρματζίδης.

Share it