Search

Φιλική νίκη του Ορφέα Ξάνθης επί της Αλεξανδρούπολης FC!(+pics)

Νίκη με 3-1 πέτυχε ο Ορφέας Ξάνθης στο φιλικό παιχνίδι με την Αλεξανδρούπολη στο γήπεδο του ΑΟΞ, στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στις 3 Οκτωβρίου.

Το παιχνίδι είχε δύο όψεις με πολύ ανώτερο τον Ορφέα Ξάνθης στο πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν δύο φορές με τέρματα των Γιώργου Κουκουρίγκου και Χρήστου Πασχαλάκη. Και αρκετά πιο πιεστική την Αλεξανδρούπολη στο Β’ με τους Εβρίτες να μειώνουν με τον Κώστα Πατσιώρα, όμως σε  εξαιρετική εκδήλωση αντεπίθεσης ο Νίκος Μελισσόπουλος σκόραρε για το 3-1 των “κιτρινόμαυρων” που έμεινε μέχρι τέλος με την ομάδα της Αλεξανδρούπολης να έχει και οριζόντιο δοκάρι σε δυνατό σουτ του Γαϊδαρτζή.

Τόσο ο Μπάμπης Χατζημεστήσης όσο και ο Ζόραν Στοίνοβιτς είχαν την ευκαιρία να προχωρήσουν σε αρκετές δοκιμές και παράλληλα να διαπιστώσουν την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές τους. Με αμφότερους τους συλλόγους να συνεχίζουν με αμείωτη ένταση την προετοιμασία τους.

Share it