Search

Τέλος ο Μπίλης απο τα Τρίκαλα, νέος τεχνικός του ΑΟΤ ο Τίμος Καβακάς!

Παρελθόν από τον πάγκο του ΑΟ Τρίκαλα αποτελεί ο Λεωνίδας Μπίλης ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο του Πυργετού και χαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές.

Ο πρώην βοηθός Πόποβιτς και Τεννέ  στην Ξάνθη “πλήρωσε το μάρμαρο” των κακών εμφανίσεων στα φιλικά και πριν καλά καλά ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις αποτελεί παρελθόν με την θέση του να παίρνει ο Καβακάς.

Ο Τίμος Καβακάς, που ήταν και το φαβορί εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, συμφώνησε να καθίσει στον πάγκο των «κυανέρυθρων» ύστερα από την περσινή του θητεία στον Ο.Φ. Ιεράπετρας κι ενώ αποτελούσε επιλογή του προέδρου της ομάδας Ηλία Αϊβάζογλου και του τεχνικού διευθυντή Νίκου Σαμολαδά.

«Νέος τεχνικός του ΑΟΤ αναλαμβάνει ο Τιμόθεος Καβακάς. Ο νέος coach γεννηθείς στις 13.12.1972 έχει μακρά προϋπηρεσία σε ομάδες όπως Βέροια, Πλατανιά, ΑΕΛ, Κέρκυρα, Καλλονή, Παναχαϊκή, Λαμία, Παναργειακό, Χανιά, Ηρακλή Ψαχνών, Πανελευσινιακό, Αχαρναϊκό, Χαλκίδα, Ολυμπιακό Βόλου, Αστέρα Αμαλιάδας, Ρόδο, Αναγέννηση Γιαννιτσών και Ιεράπετρα.

Έχει περάσει και στο παρελθόν από τον πάγκο του ΑΟΤ το 2013-2014. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τον ΑΟΤ», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Share it