Search

Ακρίτας Ορμενίου: Κράτησε τον βασικό κορμό, μετρώντας 2 αποχωρήσεις και 1 άφιξη

Το περσινό ρόστερ κατά το μεγαλύτερο του ποσοστό κράτησε ο Ακρίτας Ορμενίου που θα λάβει μέρος και φέτος στον Βόρειο Όμιλο της Β’ ΕΠΣ Έβρου.

Μοναδικές αποχωρήσεις αυτές των Καρατεπέλη (Ένωση Φυλακίου/Κυπρίνου) και Μπουρμά (Αετός Λεπτής). Όσο αφορά τις μεταγραφές, μόνη κίνηση μέχρι στιγμής αυτή του Αντωνούδη που αποκτήθηκε από την Δόξα Νέου Ελληνοχωρίου.

Αναλυτικά ο Ακρίτας σε ανάρτηση του αναφέρει τα εξής:

«Μετά την αναβολή της πρώτης φάσης του κυπέλλου που ήταν προγραμματισμένη για τις 18-19 Σεπτεμβρίου, λόγω καθυστερήσεων στη διαδικασία έκδοσης των νέου τύπου δελτίων, η ομάδα μας στρέφει την προσοχή στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος που θε ξεκινήσει στις 25-26 Σεπτεμβρίου.

Στο μεταγραφικό πεδίο ο κορμός του περσινού ρόστερ παρέμεινε ως έχει στο σύνολο του σχεδόν, με δύο αποχωρήσεις, του μεσοεπιθετικού Μάκη Καρατεπελή που μετεγράφηκε στην Ένωση Φυλακίου-Κυπρίνου και του τερματοφύλακα Παναγιώτη Μπουρμά που θα συνεχίσει στον επανασυσταθέντα Αετό Λεπτής. Ευχαριστούμε και τους δύο για την προσφορά τους στην ομάδα και τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς.

Η ομάδα μας μέχρι στιγμής προσέθεσε στο ρόστερ τον έμπειρο τερματοφύλακα Βαγγέλη Αντωνούδη, με μακρόχρονη πορεία σε Α’ και Β’ κατηγορία, αποκτήθηκε από τη Δόξα Ελληνοχωρίου τη διοίκηση της οποίας ευχαριστούμε για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του Ακρίτα. Για οποιαδήποτε άλλη κίνηση θα ενημερώσουμε τους φίλους της ομάδας μας.

Με την ευχή να μείνουμε όλοι υγιείς για να καταφέρουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε, παρατίθεται το πρόγραμμα της ομάδας μας. Υπενθυμίζουμε ότι στον βόρειο όμιλο της Β’ κατηγορίας μετέχουν 10 ομάδες:

1η αγωνιστική: Σάκκος-Ορμένιο
2η αγωνιστική: Ορμένιο-Ρίζια
3η αγωνιστική: Βύσσα-Ορμένιο
4η αγωνιστική: Ορμένιο-Φυλάκιο
5η αγωνιστική: Σαγήνη-Ορμένιο
6η αγωνιστική: Δόξα Ορ/δας-Ορμένιο
7η αγωνιστική: Ορμένιο-Θούριο
8η αγωνιστική: Ορμένιο-Ασπρονέρι
9η αγωνιστική: Λεπτή-Ορμένιο

*Οι ακριβείς ημερομηνίες δεν έχουν οριστεί ακόμη»

Share it