Search

Αναβάλλεται η πρεμιέρα της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης – Νέα κλήρωση στις 20/9

Σε απόφαση για αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, προχώρησε η ΕΠΣ Ξάνθης.

Η Ένωση μάλιστα πήρε την απόφαση, μετά και την αποχώρηση της Κεντητής (θυμηθείτε εδώ), να πραγματοποιήσει εκ νέου κλήρωση, την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου. Αυτό θα συμβεί διότι το πρόγραμμα είχε βγει με βάσει της 13 ομάδες, συνεπώς μία θα είχε ρεπό, ενώ τώρα κάτι τέτοιο δεν θα ισχύει αφού τα σωματεία θα είναι 12.

Ακόμα δεν είναι γνωστό επίσημα πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα μετά και από αυτή την εξέλιξη, αλλά το πιθανότερο είναι να αρχίσει το επόμενο Σαβ/κύριακο.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣ Ξάνθης:

«Μετά από προσωπική επικοινωνία που είχε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης κος Πανίδης Γεώργιος με τους Προέδρους των Σωματείων της Α’ κατηγορίας συμφωνήθηκε ομόφωνα να μην διεξαχθεί η αγωνιστική που ήταν να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18-09-2021.

Παράλληλα συμφωνήθηκε ομόφωνα να πραγματοποιηθεί εκ νέου κλήρωση της Α’ κατηγορίας την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 στα γραφεία της Ένωσης.

Η παραπάνω απόφαση λήφθηκε μετά την αποχώρηση της Κεντητής η οποία κατέθεσε σχετικό έγγραφο την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου».

Share it