Search

Με σεβασμό στον αντίπαλο

Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης

Η στήλη χτες εκστράτευσε στο Κατάρ (στο φινάλε δε πήραμε όλο το χάντικαπ), αλλά σήμερα θα πάει στα γειτονικά Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και πιο συγκεκριμένα στο Άμπου Ντάμπι, για την αναμέτρηση της Αλ Ζαζίρα με την Έμιρεϊτς Κλαμπ.

Δες ποια είναι τα καλυτερα online casino του 2021

Είμαστε μόλις στη 4η αγωνιστική και μία πρώτη αποτίμηση του πρωταθλήματος δείχνει την πρωταθλήτρια Αλ Ζαζίρα σχετικά δυνατή και φέτος. Είναι 3η (2-1-0 με 4-1 γκολ), αλλά κατά γενική ομολογία είναι ακόμα νωρίς για να μιλήσουμε με ασφάλεια. Είναι σε φάση σχηματισμού ομογένειας προσπαθώντας να εντάξει τους νέους της παίκτες στην ομάδα. Προέρχεται από τη σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Αλ Νασρ με 2-1. Διάβασα δηλώσεις και μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο ο Ολλανδός κόουτς της Ζαζίρα, Μάρσελ Κάιζερ προσέγγισε το ματς, ζητώντας σεβασμό στον αντίπαλο, για τον οποίο είχε μόνο καλά λόγια παρά τη δεινή θέση του.

Η Έμιρεϊτς Κλαμπ ανέβηκε φέτος στη κατηγορία, αλλά παρά τη φιλότιμη προσπάθεια που έχει καταβάλει ως τώρα, έχει 3 ήττες χωρίς να σημειώσει γκολ. Τελευταίος της αγώνας ήταν η εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Αλ Ντάφρα, την οποία η Ζαζίρα νίκησε με 2-0 τη πρώτη αγωνιστική. Απουσίες δεν υπάρχουν για καμία.

Δε περιμένω γκέλα της «αράχνης» (το προσωνύμιο της Ζαζίρα) με την εικόνα που έχουν δείξει ως τώρα οι δύο ομάδες. Να πως ως στατιστικό ότι συναντώνται ξανά μετά από 865 μέρες, με την προϊστορία να δείχνει σε αρκετούς αγώνες «πολλά με λίγα» υπέρ της Ζαζίρα. Το χάντικαπ λόγω διαφοράς δυναμικότητας είναι μεγάλο, που σημαίνει υψηλό ρίσκο. Έχει όμως καλές ελπίδες επιβεβαίωσης.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Foxbet.

Share it