Search

Εκτός Super League 2 Δόξα Δράμας και Ζάκυνθος! Πήραν άδεια ακόμα 4 – Οι 30 αδειδοτημένοι & η εκκρεμότητα

Εκτός Super League 2 αφήνει η ΕΕΑ τη Ζάκυνθο και τη Δόξα Δράμας, οι δύο ΠΑΕ δεν πήραν πιστοποιητικό συμμετοχής και μένει να φανεί πώς θα αντιδράσουν και τι κινήσεις θα ακολουθήσουν.

Για τους “Μαυραετούς”, μάλιστα, αναφέρθηκε ότι δεν έχουν συμμορφωθεί με την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου και ότι η αίτηση για χορήγηση πιστοποιητικού έχει υποβληθεί από άτομο που δεν έχει καμία ιδιότητα στην ΠΑΕ! Παράλληλα όπως αναμενόταν εκτός έμεινε και ο Πανιώνιος.

Η μόνη ΠΑΕ της οποίας δεν έχει εξεταστεί ο φάκελος είναι αυτή του Ηροδότου, κάτι που θα γίνει την Δευτέρα όπως έγινε γνωστό. Πλέον μετά το κόψιμο των τριών που προαναφέραμε συν των Καβάλας και Ρόδου και εν αναμονή του τι θα γίνει με τον Ηρόδοτο οι ομάδες που αδειδοτήθηκαν

Οι ομάδες πέρα απο την Ξάνθη που αδειοδοτήθηκαν  και θα λάβουν κανονικά μέρος στην Super League 2 είναι οι: Βέροια, Εργοτέλης, Λάρισα, Καλαμάτα, Καραϊσκάκης, Νίκη Βόλου, Λεβαδειακός, Χανιά, Πανσερραϊκός, Πιερικός, ΟΦ Ιεράπετρας, Καλλιθέα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Αιγάλεω, Αστέρας Βλαχιώτη, Αλμωπός Αριδαίας, Κηφισιά, Θεσπρωτός, Διαγόρας Ρόδου, Τρίκαλα, Επισκοπή, Απόλλων Λάρισας, Ολυμπιακός Βόλου, Απόλλων Πόντου, Τρίγλια(Ηρακλής) και οι Β’ ομάδες των ΑΕΚ, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού.

Φυσικά, δεν έχει ολοκληρωθεί έλεγχος Πόθεν Έσχες, κάτι που σημαίνει ότι μεσούσης της σεζόν ίσως προκύψουν κι άλλες αποχωρήσεις.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της ΕΕΑ:

1. Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 2:
ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ
ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΠΑΕ ΤΡΙΓΛΙΑ

2. Η Επιτροπή δεν χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 2:
ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Αναφορικά για την ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ η αίτηση για τη χορήγηση πιστοποιητικού έχει υποβληθεί από άτομο που δεν έχει την ιδιότητα του Προέδρου ή Διευθύνοντος Συμβούλου, ούτε καν μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου. Επιπλέον δεν προκύπτει συμμόρφωση της ΠΑΕ με την υπ΄αριθμ. Α855/2021 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών.

Share it