Search

Αποχαιρέτησε την Κ13 του ΑΟΞ ελέω…Αντιδημαρχίας ο Στέφανος Ιγιαννίδης

Μια απο τις ξεχωριστές παρουσίες των τμημάτων Υποδομής την περσινή σεζόν για τον ΑΟΞ ήταν και αυτή του Στέφανου Ιγιαννίδη που αποχώρησε απο τον ρόλο του γυμναστή και βοηθού προπονητή της Κ13 για έναν πολύ σημαντικό και ευχάριστο λόγο.

Αυτή δεν είναι άλλη απο το γεγονός πως ανέλαβε μετά απο απόφαση του Δημάρχου Ξάνθης, Μανώλη Τσέπελη, ξανά την πολύ σημαντική και υπεύθυνη θέση του Αντιδημάρχου Καθημερινότητας. Οπότε και λόγο φόρτου εργασίας, άλλωστε είναι άνθρωπος των έργων, ευχαρίστησε τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας του ΑΟΞ, Νίκο Κεχαγιά και όλους όσους συνεργάστηκε σε αυτό τον έναν χρόνο παρουσίας του στην μεγάλη ομάδα της Ξάνθης και αποχώρησε για να αφοσιωθεί πλήρως στα καθήκοντα του.

Ο Στέφανος Ιγιαννίδης που έχει ιδιαίτερα πλούσια παρουσία στον αθλητισμό της πόλης, όταν παλαιστής , ποδοσφαιριστής ενώ πριν απο τον Δήμο Ξάνθης που έχει αφοσιωθεί πλήρως απο το 2014, είχε ξεκινήσει και ως προπονητής σε Ακαδημίας έχοντας παρουσία στον Άρη Πετεινού, την φανέλα του οποίου και φόρεσε όπως και τον ΑΕ Ποντίων Ευμοίρου και Απόλλωνα Ξάνθης οπού και κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ως πρωταθλητής. Ενώ ως γυμναστής πέρα απο την Ακαδημία του ΑΟΞ εργάστηκε και σε αυτή του Άρη Πετεινού

Share it