Search

Σκοράρουν για το 2.15 στο «Κεράμικα»!

Γράφει ο Κώστας Φίλιος

Τα πιο έγκυρα προγνωστικά για το στιχιμα!

Πρεμιέρα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ απόψε και γενικά σε τρεις ευρωπαϊκές διοργανώσεις πλέον το τριήμερο, όρεξη να έχεις να μελετάς. Υπάρχουν αρκετές επιλογές που τσέκαρα από το αποψινό πρόγραμμα, κατέληξα σε μία που αφορά γκολ.

Η Βιγιαρεάλ έχει δώσει 4 επίσημα ματς ως τώρα, όλα έληξαν ισόπαλα (στο 90λεπτο). Η κάτοχος του Γιουρόπα Λιγκ δεν είχε υποχρεώσεις το σαββατοκύριακο και υπολογίζει σε δύο πολύτιμους παίκτες επιθετικά, τον μέσο Παρέχο και τον γκολτζή Μορένο, που ξεπέρασαν τραυματισμούς. Στην έδρα της είναι σε θέση να κοντράρει οποιαδήποτε ομάδα.

Η Αταλάντα μπήκε με… αστάθεια στη σεζόν, έχει κερδίσει εκτός την Τορίνο με 2-1 και χάσει εντός από τη Φιορεντίνα, με το ίδιο σκορ. Γνωστή η νοοτροπία του κόουτς Γκασπερίνι, με την ομάδα του να παίζει στρωτό κι επιθετικό ποδόσφαιρο, με ένα βασικό κορμό παικτών που βασίζεται στην ομοιογένεια. Θεωρώ πως η απόδοση του Over είναι αρκετά υψηλή και αν συνδυαστεί με το G/G γίνεται ακόμα καλύτερη.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα, σημείο ρίσκου είναι η Μπαρτσελόνα κόντρα στην Μπάγερν, ενώ δίνω τύχη και στην Μπενφίκα, μέσα στο Κίεβο επί της Ντινάμο.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Champions League στο Foxbet.

Share it