Search

Αναβολή της πρεμιέρας του Κυπέλλου λόγω δελτίων στην ΕΠΣ Έβρου

Στα τέλη Οκτώβρη και όχι στις 18-19 Σεπτέμβρη όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, θα διεξαχθούν τελικά οι αναμετρήσεις της Α’ φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την μη έγκυρη αποστολής ικανού αριθμού δελτίων (Αντικατάσταση – Επανέκδοση – Μεταγραφή) από τα σωματεία για την διεξαγωγή των αγώνων, πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές ΕΠΣ.

Έτσι, την αυλαία των διοργανώσεων στον Έβρο θα ανοίξει το πρωτάθλημα στις 25-26 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ:

«Λόγω της μη έγκυρης αποστολής ικανού αριθμού δελτίων (Αντικατάσταση – Επανέκδοση – Μεταγραφή) από τα σωματεία για την διεξαγωγή των αγώνων του κυπέλλου για το προσεχές Σαββατοκύριακο, το ΔΣ της ΕΠΣ Έβρου αποφάσισε την αναβολή της 1ης αγωνιστικής του κυπέλλου που θα διεξαγόταν το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Σεπτεμβρίου και τη μετάθεσή της για τα τέλη Οκτωβρίου.

Καλούμε τα σωματεία να συνεχίσουν εντατικότερα στις αντικαταστήσεις – επανεκδόσεις και μεταγραφές των Ποδοσφαιρικών δελτίων έτσι ώστε να είναι έτοιμα για την έναρξη των πρωταθλημάτων.

Πιστεύουμε στην ανταπόκριση και στην καλή συνεργασία των σωματείων για ακόμη μία φορά, ώστε να λειτουργήσουν όλα χωρίς προβλήματα.

Εκ του ΔΣ της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ»

Share it