Search

Έκπληξη με Ζιπίδη απο τον Φίλιππο Δροσερού που προχώρησε σε δυνατό μεταγραφικό καρέ!

Σε τέσσερις σημαντικές μεταγραφές προχώρησε η ομάδα του Φίλιππου Δροσερού που ενισχύεται δυναμικά θέλοντας και φέτος να πρωταγωνιστήσει.

Άλλωστε η παραμονή του Ρωμανού Κοντογιαννίδη στο τιμόνι αλλά και όπως και η παραμονή σημαντικών ποδοσφαιριστών όπως οι Αλή Μπαρή, Σταύρου Βασιλειάδη και Τουγιάλ Μουμίνογλου δείχνει της προθέσεις της διοίκησης του Φερτούν Χασάνογλου.

Έτσι στα “πράσινα” του Δροσερού επιστρέφει μετά την παρουσία του στον Κότινο ο Τζεμαλή Αλή, ενώ με την φανέλα του Φίλιππου θα αγωνίζεται και Φίλιας Ξεμιτίδης που αναδείχθηκε απο την Ακαδημία του Απόλλωνα και μετά την παρουσία του στην Γερμανία επιστρέφει στην Ξάνθη και προστίθεται στο ρόστερ του Δροσερού.

Ενίσχυση έχουμε και στον άσσο για την ομάδα του Φίλιππου Δροσερού που απέκτησε τον Κυριαζή Δανδανόπουλο που μετά απο την εμπειρία στην Γ’ Εθνική με την φανέλα της Αναγέννηση Θαλασσιάς φορά τα “πράσινα” προσθέτοντας μια εξαιρετική λύση κάτω απο τα γκολπόστ της ομάδας. Η έκπληξη όμως έρχεται στην απόκτηση του Κωνσταντίνου Ζιπίδη που ήταν επαγγελματίας στην ΠΑΕ Ξάνθη μετέχοντας και στην ομάδα που κλήθηκε να αγωνιστεί στο μπαράζ παραμονής με τον 18χρονο ταλαντούχο μέσο που ξεκίνησε απο την Ακαδημία του Ορφέα Ξάνθης και ξεχώρισε με την παρουσία με την ΠΑΕ Ξάνθη να αποκτά και απο ηλικία 12 ετών βρέθηκε στα τμήματα Υποδομής του ΑΟΞ οπού πέρασε απο Κ13, Κ15, Κ17 και την Κ19 του συλλόγου.

Share it