Search

Γ. Πεταλωτής: “Το πρώτο βήμα έγινε, Ξεκινάμε και «Δίνουμε Πάσα» για το ΜΠΑΣΚΕΤ που όλοι θέλουμε”

Η αλλαγή εποχής στην ηγεσία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης είναι πλέον επίσημη, αφού μετά τις αρχαιρεσίες της 12ης Σεπτεμβρίου, ο Βαγγέλης Λιόλιος είναι ο νέος πρόεδρος.

Στη νέα Διοίκηση της Ομοσπονδίας μπάσκετ δυναμικό παρών δίνει και η Θράκη καθώς εξελέγησαν τόσο ο Πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ Νίκος Νικολόπουλος όσο και ο Πρόεδρος του ΓΑΣ Κομοτηνή, Γιάννης Πεταλωτής που στήριξαν εξ’ αρχής την υποψηφιότητα Λιόλιου για την μεγάλη αλλαγή στην EOK.

Απο την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΓΑΣ, Γιάννης Πεταλωτής έστειλε το δικό του μήνυμα μετά την γνωστοποίηση του αποτελέσματα, ευχαριστώντας όσους στήριξαν και ψήφισαν τη νέα διοίκηση στέλνοντας παράλληλα ενωτικό μήνυμα καλώντας άπαντες να δουλέψουν μαζί για το “μπάσκετ που όλοι θέλουμε”

Αναλυτικά έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

Το σημαντικό πρώτο βήμα έγινε..

Η ανάδειξη του Βαγγέλη Λιόλιου ως προέδρου της ΕΟΚ με την πλήρη αυτοδυναμία των 13 μελών της παράταξης dwsepasa, σε σύνολο 17 του νέου ΔΣ, δεν είναι λόγος για θριαμβολογίες και μεγάλα λόγια..αλλά βήμα ευθύνης για το άλμα που χρειάζεται το Μπάσκετ στη χώρα μας και διεθνώς.. Βήμα Ευθύνης και Αποφασιστικότητας για να έχουμε το Μπάσκετ που αξίζουμε!

Ολόθερμα ευχαριστώ τους ανθρώπους της μεγάλης αθλητικής μας οικογένειας που εμπιστεύτηκαν τον Επικεφαλής της παράταξης μας, εμένα, αλλά και όλα τα μέλη της παράταξης μας για μέλη του Δ/Σ! Συγχαρητήρια σε όλους όσους κατάφεραν να εκλέγουν αλλά και σε αυτούς που δεν τα κατάφεραν για τον αγώνα τους!

Ευχαριστούμε και όλους τους φίλους που συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή του αθλητικού πνεύματος..δεν αρέσκομαι σε υποσχέσεις, δεσμεύομαι όμως ότι η Παράταξή μας και εγώ προσωπικά θα δώσουμε ό,τι καλύτερο διαθέτουμε, συναδελφικά, με σύμπνοια και κοινό Όραμα, για να πάμε επιτέλους μπροστά.

Ξεκινάμε και «Δίνουμε Πάσα»..παίζουμε μαζί, για το ΜΠΑΣΚΕΤ που όλοι θέλουμε..

Share it