Search

Τέλος εποχής και επίσημα για Βασιλακόπουλο, νέος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ο Βαγγέλης Λιόλιος 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έχει νέο πρόεδρο τον Βαγγέλη Λιόλιο και ένα συντριπτικά ανανεωμένο Διοικητικό Συμβούλιο έπειτα από τη σημερινή (12/9) ηλεκτρονική ψηφοφορία στην οποία συμμετείχε το 97% των σωματείων που είχαν δικαίωμα ψήφου για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΕΟΚ.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος αποχωρεί και επισήμως από τη θέση στην οποία βρισκόταν για δεκαετίες αφού βάσει του νέου αθλητικού νόμου δεν είχε τη δυνατότητα να θέσει υποψηφιότητα λόγω ηλικίας, δίνοντας τη θέση του στον διοικητικό ηγέτη του Προμηθέα Πατρών και επικεφαλής της παράταξης «Δώσε Πάσα» που αναλαμβάνει πλέον το δύσκολο έργο να κουμαντάρει την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, συγκεντρώνοντας ποσοστό πλειοψηφίας!

Νικητής της εκλογικής μάχης ήταν ο Βαγγέλης Λιόλιος, τον οποίο ψήφισαν 335 σωματεία. Δεύτερος αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Φασούλας με 180 ψήφους, ενώ ο Άγγελος Παπανικολάου πήρε 90 ψήφους Η παράταξη του Βαγγέλη Λιόλιου βγάζει τουλάχιστον 12 συμβούλους στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ και παίρνει αυτοδυναμία.

Όσον αφορά το νέο Δ.Σ. της ΕΟΚ, πρώτος σε σταυρούς βγήκε ο Δήμος Ντικούδης με 317.

Share it