Search

Audio: Το εις το επανιδείν του Λεωνίδα Μαγιάννη στον Λεύκιππο και το ευχαριστώ σε Σαββίδη και Τσίλογλου

“Τίτλοι τέλους” έπεσαν σε μια τρομερά επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ του Λεύκιππου Ξάνθης και του Λεωνίδα Μαγιάννη, που αναλαμβάνει Υπεύθυνος των Ακαδημιών της Αγίας Βαρβάρας Καβάλας, καθώς μετά απο δύο χρόνια με μεγάλες επιτυχίες λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων είναι υποχρεωμένος να βρίσκεται στην Καβάλα.

Με τον ίδιο μάλιστα να χαρακτηρίζει “κορυφαία συνεργασία” που είχε ποτέ αυτή με τον Λεύκιππο αφήνοντας ανοιχτή πόρτα για το μέλλον, ενώ χαρακτήρισε μοναδικές τις στιγμές που έζησε με τα παιδιά του Εφηβικού που πλέον ξεκινούν την φοιτητική τους ζωή. Ακούστε όσα είπε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης και τον Αθλητικό Παλμό.

Με τον πολύπειρο τεχνικό να αποχαιρετά τον Λεύκιππο και με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του συλλόγου οπού επανέλαβε τις σπουδαίες στιγμές που έζησε αυτη την διετία στον σύλλογο, ανέφερε τους λόγους της αποχώρησης ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους Σαββίδη και Τσίλογλου για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν.

Αναλυτικά έγραψε:

“Είναι κάποιες στιγμές που στη ζωή σου οφείλεις  να ακολουθείς  την αλλαγή που θέλεις να έρθει.  Και για μένα,  μια τέτοια στιγμή έφτασε σήμερα, δυο  χρόνια παρά κάτι από την  μέρα  που ξεκίνησε η συνεργασία μου με τον Λεύκιππο .

Σε λίγες μέρες η προσωπική μου ζωή αλλάζει ριζικά! Γίνομαι πατέρας! Η σχέση μου με τον Λεύκιππο ήταν μια σχέση  η οποία  ποτέ δεν  υπήρξε μόνο  επαγγελματική. Αυτός  άλλωστε ήταν και ο βασικός λόγος που τα συναισθήματα  τα οποία βίωσα ήταν τόσο έντονα. Όσο μεγάλη ήταν η χαρά  και η υπερηφάνεια  στις μεγάλες νίκες, ακόμη μεγαλύτερη ήταν η στενοχώρια στις ήττες. Εργάστηκα με πίστη , αφοσίωση και κυρίως την  πεποίθηση ότι λαμπρό διαγράφεται το μέλλον αυτής της ομάδας. Αυτό  άλλωστε αποδείχθηκε περίτρανα από την θαυμαστή πορεία της ομάδας των εφήβων μέχρι την κατάκτηση της 5ης θέσης στο 48ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα!!! Πρέπει να είναι  μοναδικό κατόρθωμα για μια ομάδα με ζωή μόλις 5 ετών! Σ’ αυτή την ιστορική επιτυχία είχα την τιμή να υπηρετώ και να προπονώ μια τόσο μεγάλη οικογένεια – σύλλογο όπως ο Λεύκιππος .

Θέλω, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω  πρώτα και πάνω απ’ όλα τις οικογένειες Τσίλογλου και Σαββίδη για την εμπιστοσύνη ,την στήριξη  και τις συνθήκες που μου παρείχαν, όλους τους   παίκτες  με τους οποίους συνεργάστηκα για όσα καταφέραμε και όσα δεν καταφέραμε, τους συνεργάτες μου  από το προπονητικό αλλά και το διοικητικό επιτελείο για την συνέπεια και εργατικότητά τους και  τέλος τους γονείς /φιλάθλους που μας συμπαραστάθηκαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Ειλικρινά πιστεύω ότι η  ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και υψηλές προοπτικές που μπορούν να την οδηγήσουν σε μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον που οραματίζονται οι διοικούντες .

Εύχομαι δύναμη στους Προέδρους και καλή συνέχεια σε όλη την οικογένεια του Λεύκιππου.”

Share it