Search

Φιλική ισοπαλία με…κέρδη για τον ΑΟΞ κόντρα στον Πανσερραϊκό!

Τον 4ο αγώνα προετοιμασίας του έδωσε ο ΑΟ Ξάνθης το απόγευμα του Σαββάτου στο προπονητήριό του, αντιμετωπίζοντας τον Πανσερραϊκό. Οι δύο προπονητές έβγαλαν τα συμπεράσματά τους από αυτό το φιλικό, δίνοντας χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές τους στο τελικό 1-1 που διαμορφώθηκε από το α’ μέρος.

Στο 10′ μετά από φάουλ του Πλατέλλα από δεξιά, ο Παπάζογλου πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας κι αυτή κατέληξε στα δίχτυα του Καβουσάκη για να γίνει το 1-0. Στο 30ό λεπτό ο Πανσερραϊκός έκανε το 1-1 με τον Κανίς.

Στο πρώτο μέρος η εικόνα της Ξάνθης αν και μπήκε πολύ δυνατά έπεσε στην συνέχεια με τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν ρυθμούς και πέρα απο την ισοφάριση να έχουν κάποιες καλές στιγμές ακόμα και για την ανατροπή. Στο δεύτερο μέρος με την είσοδο για πρώτη φορά και του Ιμπραίμι η εικόνα της Ξάνθης βελτιώθηκε αρκετά με τον Σκοπιανό να αφήνει εξαιρετικά πρώτα δείγματα ενώ για ακόμα ένα φιλικό αίσθηση έκανε η παρουσία του Βιθέντε στο χώρο του κέντρου. Είναι σαφές πως η Ξάνθη χρειάζεται ακόμα χρόνο για να δέσει, με τόσα νέα πρόσωπα και αρκετά ακόμα όπως οι Ζαντέρ, Ατμάν, Τζανακάκη και Γκουρσάνι ακόμα να μην έχουν μπει σε πλήρη ρυθμό, ωστόσο απο παιχνίδι σε παιχνίδι η Ξάνθη αρχίζει να βρίσκει τα πατήματα της.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Δρακίδης με βοηθούς τους Στράτο Σαββόγλου και Γιώργο Χρυσέλη.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Ίτσο, Μπάτζιος, Μιχαήλ, Δεληγιαννίδης, Ουνγιαλίδης (70′ Πολίμος), Παπάζογλου, Θυμιάνης (46′ Βιθέντε), Τσέλιος (60′ Δημητριάδης Τ.), Πλατέλλας (46′ Μονρόζ), Κρητικός, Διαμαντόπουλος (46′ Ιμπραΐμι).

Πανσερραϊκός:  Καβουσάκης, Ζέρης, Γιανναράκης (Μαρκιόνι 45’), Δημητρίου (Κουκόλης 75’), Φουάσης, Τσιμίκας (Ριβάλντο 55’), Κανίς (Μέσσι 79’), Κρητικός (Καραμπέρης 75’), Έππας, Κόντσι (Σιδηρόπουλος 75’), Ανάκογλου  (Σοφιανός 65’).

Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρξει πλούσιο φωτορεπορτάζ του αγώνα

Share it