Search

Νέα αλλαγή προπονητή στον Ερμή Μάνδρας, με Αντώνη Μπαμπαλή στο τιμόνι!

Σε αναγκαστική αλλαγή προπονητή προχωρά ο Ερμής Μάνδρας που μετά την αποχώρηση του Γιάννη Αλεξιάδη προχώρησε σε έναρξη συνεργασίας με τον πολύπειρο Γιώργο Γρηγοριάδη που ωστόσο για προσωπικούς λόγους λίγες μέρες μετά αποχώρησε με την διοίκηση της ομάδας της Μάνδρας να προχωρά σε μικρό διάστημα σε δεύτερη αλλαγή δίνοντας τελικά τα ηνία στον Αντώνη Μπαμπαλή

Ο Μπαμπαλής που πέρσι ήταν στο τιμόνι της Κεντητής και παλαιότερα σε αυτούς των Τοξοτών, Διομήδειας, Λευκόπετρας, Θαλασσιάς, Κεσσάνης Ερασμίου και εδώ και αρκετά χρόνια στην Ακαδημία του ΑΠΟΞ πλέον θα είναι αυτός που θα έχει την τεχνική καθοδήγηση του ιστορικού συλλόγου της Μάνδρας.

Όπως έκανε γνωστό η ομάδα του Ερμή: “Ο Ερμής Μάνδρας ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας του με τον Προπονητή, κ. Γιώργο Γρηγοριάδη, για καθαρά προσωπικούς λόγους. Ευχόμαστε στον Γιώργο, Υγεία, Δύναμη και κάθε Επιτυχία!”

Ενώ ακολούθως γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αντώνη Μπαμπαλή γράφοντας χαρακτηριστικά: ” Ο Ερμής Μάνδρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Προπονητή, κ. Αντώνη Μπαμπαλη. Καλώς ορίζουμε τον Αντώνη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και Επιτυχίες στο νέο του ξεκίνημα με την ομάδα μας.”

 

Share it