Search

Τα πρώτα φιλικά δείγματα Πανθρακικού, Κοσμίου, Πόντου Θρυλορίου και Ορφέα Στρύμης

Διανύουμε ήδη τον Σεπτέμβριο, η ημέρα των κληρώσεων για την νέα σεζόν και στην ΕΠΣ Θράκης πλησιάζει και ήδη μερικές ομάδες έδωσαν τα πρώτα τους φιλικά παιχνίδια.

Ο Πανθρακικός στο πρώτο του φιλικό ματς για τη φετινή σεζόν επικράτησε με 2-0 του Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης, με σκόρερ τους Αντωνιάδη και Γιαννακιτσίδη.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Ακολούθησε ωστόσο μια βαριά ήττα στη Χρυσούπολη από τον Νέστο με 5-0, κόντρα σε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας. Επόμενο φιλικό για τον Πανθρακικό, αυτό κόντρα στον Ορφέα Ξάνθης στο προπονητικό κέντρο στο Κικίδιο την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου στις 17:00.

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο

ΠΑΟ Κοσμίου και Ορφέας Στρύμης αναμετρήθηκαν μεταξύ τους στο γήπεδο του Κοσμίου, στο πρώτο φιλικό της σεζόν και για τις δύο ομάδες. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Κοσμίου με 5-2 με σκόρερ τους Πασχάλη (2), Χατζόγλου Σερδάρ, Γιαννακίδη και Συνέσιο. Επόμενο φιλικό για το Κόσμιο αυτό κόντρα στη Δόξα Γρατινής το Σάββατο 11/9.

Τέλος ο Πόντος Θρυλορίου στο πρώτο του ανεπίσημο ματς στη σεζόν αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Κεραυνό Λευκόπετρας. Σκόρερ για τον Πόντο ο Χρήστος και ο Θεόδωρος Κακουλίδης. Επόμενο φιλικό για την ομάδα του Θρυλορίου το Σάββατο 11/9 στην Σταυρούπολη κόντρα στην τοπική Δόξα.

Μπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Share it