Search

Η κλήση της Ξάνθης στην Ε.Ε.Α. λόγω…δημοσιευμάτων, η αναβολή για Οκτώβρη και η στάση της ΠΑΕ!

Στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κλήθηκε η ΠΑΕ Ξάνθη, με αφορμή δημοσιεύματα στην Αυστραλία για τον ιδιοκτήτη της ομάδας Βασίλη Παπαδημητρίου και κυρίως το μετοχικό της ξανθιώτικης ΠΑΕ.

Ωστόσο όπως έγινε γνωστό είχαμε αναβολή της διαδικασίας “λόγω απαγόρευσης εισόδου κοινού, δικηγόρων και επισκεπτών στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων λόγω των Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων”. Και έτσι η υπόθεση μεταφέρεται πιθανότατα με νέα κλήση τον Οκτώβρη, μια κλήση που είναι περισσότερο για διευκρινήσεις απο την πλευρά της ομάδας της Ξάνθης παρά κάτι που θα πρέπει να φοβίζει.

Άλλωστε απο πλευράς Ξάνθης υπάρχει βεβαιότητα πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας ούτε στην ομάδα ούτε φυσικά στον κόσμο, καθώς όταν εκδικαστεί η υπόθεση ο Νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ, Φάνης Ουζουνίδης θα παρουσιάσει στην Επιτροπή όλα τα στοιχεία που θα ζητηθούν και παράλληλα θα υπάρχει οποιαδήποτε διευκρίνηση ζητηθεί, καθώς όπως τόνιζαν απο την πλευρά της ξανθιώτικης ΠΑΕ η ομάδα δεν έχει να κρύψει ούτε να φοβηθεί τίποτα.

Η σχετική ενημέρωση της Ε.Ε.Α. αναφέρει:

1. ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ σχετικά με το νυν ιδιοκτησιακό καθεστώς.
ΑΝΑΒΟΛΗ λόγω απαγόρευσης εισόδου κοινού, δικηγόρων και επισκεπτών στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων λόγω των Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Share it