Search

Με σκόρερ τον Φώτη Ιωαννίδη απέσπασε ισοπαλία στην Ισλανδία η Εθνική Ελπίδων!

Ισόπαλη ήρθε στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με την Ισλανδία η Εθνική Ελπίδων στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου για το Euro 2023.

Συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις με τον Γιώργο Σίμο στο τιμόνι της και παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι παίκτες της προέρχονται από αγωνιστική απραξία, η Εθνική Ελπίδων πήρε θετικό εκτός έδρας αποτέλεσμα (1-1) στο Ρέικιαβικ απέναντι στη δυναμική Ισλανδία, σε αγώνα για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Και τα δύο γκολ του αγώνα σημειώθηκαν στο α΄ ημίχρονο: οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 37΄ με τον Θόρνταρσον και η Εθνική ισοφάρισε στο 45+1΄ με τον Κομοτηναίο επιθετικό του Παναθηναϊκού Φώτη Ιωαννίδη. Στον πάγκο έμεινε ο μέσος της Ξάνθης Κωνσταντίνος Θυμιάνης

Ισλανδία: Ε. Ρ. Όλαφσον, Φρίντρικσον, Ι. Όλαφσον, Χέιμισον, Μπάρκαρσον, Έλερτσον (67΄ Μάγκνουσον), Κ. Θόρνταρσον, Μπιάρκασον, Γκέιρσον (67΄ Α. Χλίνσον), Χάραλντσον (81΄ Ίνγκασον), Κ. Χλίνσον.

Ελλάδα: Τζολάκης, Λυρατζής, Μιχαηλίδης, Χριστόπουλος, Διαμαντής, Κανελλόπουλος (71΄ Κουτσιάς), Σουρλής, Τσιγγάρας (90΄Λιάσος), Ζαγαρίτης, Μπότος, Ιωαννίδης.

Share it