Search

Δόξα Γρατινής όπως… Κ17 Πανθρακικού

Στις πρώτες της μεταγραφικές προσθήκες προχώρησε η Δόξα Γρατινής.

Ο Κώστας Γεμενετζής, που ανέλαβε φέγος την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, φαίνεται από τις πρώτες κινήσεις του, πως θα επιχειρήσει να δουλέψει με ποδοσφαιριστές τους οποίους είχε και στο παρελθόν και μάλιστα στα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού.

Συγκεκριμένα στη Δόξα θα αγωνίζονται από την νέα σεζόν, οι Λάζαρος Στοΐνοβιτς, Πάρης Κατσαρός και Δημήτρης Μουζακίδης.

Ο πρώτος επιστρέφει στην ομάδα της Γρατινής, μετά την περσινή σεζόν, όταν και βρισκόταν στον Ηρακλή Λάρισας. Έχει αγωνιστεί επίσης μεταξύ άλλων, στον ΠΑΟ Κοσμίου και την Κ20 του ΑΟΞ. Ο δεύτερος επιστρέφει στην ΕΠΣ Θράκης μετά από αρκετά χρόνια.

Συγκεκριμένα τα τελευταία χρόνια λόγω των σπουδών του, αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες της Μακεδονίας, όπως ο Ηρακλής Αμπελοκήπων, ο Εθνικός Σοχού και η ΑΠΕ Λαγκαδά, ενώ τελευταία του ομάδα στη Ροδόπη ήταν η Δόξα Προσκυνητών στη Γ’ ΕΘνική.

Τέλος ο Μουζακίδης, όπως και ο Κατσαρός, βρισκόταν λόγω σπουδών επίσης στη Θεσσαλονίκη, όπου και αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στον Αγροτικό Αστέρα. Τελευταία του ομάδα στην ΕΠΣ Θράκης ήταν ένας άλλος Αστέρας, αυτός του Αιγείρου.

Η συνεργασία των παραπάνω ποδοσφαιριστών, όσο και των υπόλοιπων που ανανέωσαν στην ομάδα, ή θα ανακοινωθούν από αυτή προσεχώς, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστές που υπήρξαν συμπαίκτες και στο παρελθόν και ως εκ τούτου μπορούν να δέσουν γρήγορα και αν δημιουργήσουν ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο.

Share it