Search

Δύο ακόμα επιστροφές νεαρών παικτών στον Πανθρακικό

Δύο ακόμα νεαροί ποδοσφαιριστές που έκαναν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Πανθρακικού, επέστρεψαν στον σύλλογο.

Ο λόγος για τους Κωνσταντίνο Τσιτλαχίδη και Αλέξανδρο Τζελέπη, που από τη νέα σεζόν θα φορούν και πάλι τα πράσινα.

Αναλυτικά:

“Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του 17χρονου αμυντικού Κωνσταντίνου Τσιτλαχίδη στην ομάδα μας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες του Πανθρακικού, από όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ενώ αγωνίστηκε και στον Ορφέα Στρύμης παίρνοντας σημαντικές εμπειρίες.
Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο ξανά στην οικογένεια του Πανθρακικού και του ευχόμαστε μία χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες!”

“Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή ενός ακόμα παιδιού που μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες του συλλόγου, του Αλέξανδρου Τζελέπη.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής μεγάλωσε κυριολεκτικά μέσα στα γήπεδα της ομάδας μας, αγαπώντας τον Πανθρακικό, παίζοντας για ένα χρονικό διάστημα στον Ορφέα Ξυλαγανής.
Αποτελεί μέλος της προσπάθειας μας για στελέχωση της ομάδας από ντόπιους νεαρούς ποδοσφαιριστές και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την πράσινη οικογένεια!”

Share it