Search

Απο τους Θράκες στο προπονητικό τιμ των Ακαδημιών του ΑΟΞ ο Λεωνίδας Αγγελής!

Στο τεχνικό τιμ των Ακαδημιών της Ξάνθης, όντας προπονητής τερματοφυλάκων στα τμήματα Κ15, Κ13 και Κ11 εντάχθηκε ο Λεωνίδας Αγγελής.

Ο Λεωνίδας Αγγελής είναι στο 4ο έτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα ποδόσφαιρο, ενώ ήδη έχει στην κατοχή του πιστοποιητικά απο το Goalkeeper online workshop 2020 & 2021,  Football tactical analysis university of Barcelona, Level 1 smartfootball technician. Ενώ έχει εργαστεί στις Ακαδημίες των Σπάρτακου Κομοτηνής και Θράκες Κομοτηνής ενώ ήταν και προπονητής τερματοφυλάκων στην Δόξα Σιδηροχωρίου(2018-2019) και Ελπίδα Σαπών(2020-2021) στην Γ’ Εθνική, επίσης να σημειώσουμε πως βρίσκεται σε συνεργασία με το πρόγραμμα goalkeeper development.

Ήδη έχει ξεκινήσει την παρουσία του στην Ακαδημία με τις προπονήσεις της Κ15 ενώ έχει άμεση συνεργασία και με τον προπονητή τερματοφυλάκων των Κ19 & Κ17 Νίκου Καλαϊτζή δείχνει τα στοιχεία για τα οποία τον επέλεξε ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας, Νίκος Κεχαγιάς, την εργατικότητα, την διάθεση να συνεχίσει να επιμορφώνεται και φυσικά την όρεξη για δουλειά.

Share it