Search

Φιλική ήττα από την Δόξα με πολύ καλή εμφάνιση για την Αλεξανδρούπολη

Την ήττα με 1-0 σε φιλική αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας στο «Φώτης Κοσμάς», γνώρισε η Αλεξανδρούπολη FC.

Παρά την ήττα η ομάδα του Έβρου παρουσίασε πολλά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της, έβγαλε αυτοματισμούς και άφησε ικανοποιημένο τον Ζόραν Στοΐνοβιτς, όπως ο ίδιος άλλωστε δήλωσε μετά το φινάλε του ματς στην κάμερα του SportsAddict. Ο κόουτς της θρακιώτικης ομάδας αντιμετώπισε τον Μάκη Κατσαβάκη, τον οποίο είχε προπονητή στον Λεβαδειακό την σεζόν 2004-05.

Η νεανική Δόξα ανέβηκε με απουσίες στον Έβρο, με σημαντικότερες αυτές των Ελέζι και Παπαδόπουλου. Το παιχνίδι ήταν σχετικά μοιρασμένο, με τους δύο προπονητές να δίνουν ευκαιρίες σχεδόν σε όλους τους ποδοσφαιριστές τους. Για την Αλεξανδρούπολη αγωνίστηκαν και οι 3 τερματοφύλακες, με τον Συριτούδη να ξεκινάει βασικός, τον Παπαδόπουλο να τον αντικαθιστά και τον Μπόγλου να παίζει στο τελευταίο τέταρτο.

Στο 5′ ο Μουδούρογλου σκόραρε με ανάποδο ψαλίδι για την Δόξα αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 15′ κεφαλιά του Παπαγεωργίου για την Αλεξ/πολη λίγο άουτ. Στο 20′ ο Μουδούρογλου με σουτ θα βρει το δοκάρι. Στο 21′ σουτ μακρινό του Πάβλιτς μπλόκαρε ο Συριτούδης.

Στο δεύτερο μέρος και στο 64′ ο Παγωνίδης θα προσπαθήσει να απειλήσει, αλλά το σουτ του θα μπλοκαριστεί από τον Συλλέκτη. Δύο λεπτά μετά μεγάλη ευκαιρία με τον Θέμελη να παίρνει κεφαλιά από καλή θέση αλλά να στέλνει τη μπάλα άουτ. Στο 84′ θα έρθει το γκολ για τους Δραμινούς όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Μπόγλου θα αποκρούσει την μπάλα, αυτή θα βρει στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μπαβέλης από κοντά με πλασέ θα σκοράρει για το 0-1.

Διαιτητής: Στρατούδης – Βοηθοί: Βασιλόπουλος, Κολιπέτρος.

Συνθέσεις: 

Αλεξανδρούπολη FC (Στοΐνοβιτς): Συριτούδης, Δορουγιδένης, Στοΐνοβιτς Χ., Παπαγεωργίου, Μπαρμπαγιάννης, Πατσιώρας Κ. Μαλτέζος, Σιδηρόπουλος, Θέμελης, Παγωνίδης, Στοΐνοβιτς Α.

Δόξα Δράμας (Κατσαβάκης): Συλλέκτης, Τάσιος, Θεοδοσιάδης, Καλλίδης, Μουτζούρης, Αποστολίδης, Καραγιάννης, Παπαϊωάννου, Πάβλιτς, Μουδούρογλου, Κυριακίδης.

Σε επόμενες αναρτήσεις θα ακολουθήσουν φωτορεπορτάζ από το ματς και δηλώσεις από τους προπονητές.

Share it