Search

Ώρα μηδέν στον Έβρο Σουφλίου – Έμεινε μόνος του ο πρόεδρος Λευτέρης Φεΐμης

Σε πολύ δύσκολη κατάσταση βρίσκεται η ιστορική ομάδα του Έβρου Σουφλίου.

Ο πρόεδρος Λευτέρης Φεΐμης, με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, τονίζει ότι έχει μείνει μόνος του και έχει φτάσει πλέον να εκτελεί χρέη προέδρου, προπονητή, φροντιστή, γραμματέα και ταμία! «Θα το φτάσουμε μέχρι εκεί που μπορούμε. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε αλλά να είστε σίγουροι ότι θα παλέψουμε ως εκεί που είναι δυνατον», σημειώνει.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

“Ένας χρόνος λοιπόν που βγήκαμε μπροστά προκειμένου να σωθεί η ομάδα.

Οι συνεργάτες λίγοι εξαρχής που στην πορεία έγιναν ακόμα λιγότεροι.

Σήμερα έφτασα να εκτελώ χρέη προέδρου , προπονητή, φροντιστή, γραμματέα και ταμία. Παράλληλα ψάχνω για μεταγραφές και προπονητή ενώ πρέπει να φροντίσω και το οικονομικό κομμάτι.

Αφήνω στην άκρη το κομμάτι της υγείας μου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν στα άτομα που λακισαν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα άτομα που κρύφτηκαν πίσω από ένα έχω δουλειες, έχω υποχρεώσεις, δεν θέλω να κάνω το εμβόλιο κτλ. Με έκαναν πολύ σοφότερο.

Δηλώνω περήφανος για την δουλειά μου και δηλώνω περήφανος για τους ποδοσφαιριστές που έμειναν και επιμένουν.

Θα το φτάσουμε μέχρι εκεί που μπορούμε. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε αλλά να είστε σίγουροι ότι θα παλέψουμε ως εκεί που είναι δυνατον.

Όποιος θέλει να βοηθήσει την προσπάθεια είναι ευπρόσδεκτος. Σε τόσο δύσκολες εποχές με την κατάσταση να αλλάζει από την μια μέρα στην άλλη πρωταρχικός στόχος και κύριο μέλημά μου είναι η επιβίωση του συλλόγου.

Θα ήταν μεγάλη μου παράλειψη και στα όρια της αχάριστιας αν δεν ευχαριστήσω τους Νικος Δούρβας και Panagiwtis Daflios οι οποίοι πραγματικά βοήθησαν και βοηθούν στο μετρό του δυνατού. Η παρούσα ανάρτηση για κανένα λόγο δεν έχει σχέση με αυτούς”.

Share it