Search

Στο πρωτάθλημα της SL2 με την φανέλα του Αλμωπού Αριδαίας ο Μπερκάντ Νιαζίφογλου!

Την ευκαιρία να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2 θα έχει ο ταλαντούχος ξανθιώτης κεντρικός αμυντικός Μπερκάντ Νιαζίφογλου με την φανέλα του νεοφώτιστου στην κατηγορία Αλμωπού Αριδαίας.

Ο 18χρονος Μπερκάντ που πρόσφατα έγινε διεθνής με την Εθνική Αζερμπαϊτζάν αποτελεί γέννημα θρέμμα των τμημάτων Υποδομής του ΑΟΞ έχοντας αγωνιστεί σε Κ15, Κ17 και μέχρι το καλοκαίρι στην Κ19 του συλλόγου πριν αποφασίσει να αποχωρήσει για να αναζητήσει αλλού τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό, που αυτός θα είναι η ομάδα της Αριδαίας με τους ιθύνοντες να πιστεύουν πολύ στον πολλά υποσχόμενο δυναμικό ξανθιώτη αμυντικό.

Η ανακοίνωση του Αλμωπού αναφέρει:

Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας | Λουτρά Πόζαρ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον αμυντικό Μπερκάντ Νιαζίφογλου.

Ο 18χρονος ταλαντούχος ξανθιώτης κεντρικός αμυντικός αγωνιζόταν στην Ξάνθη ενώ πριν λίγους μήνες έλαβε μέρος στις προπονήσεις της Εθνικής Ομάδας κάτω των 19 ετών του Αζερμπαϊτζάν, που διεξήχθησαν στο Μπακού αφήνοντας άριστες εντυπώσεις.

Μπερκάντ, η μεγάλη οικογένεια του Αλμωπού σου εύχεται να έχεις υγεία και δύναμη με πολλές επιτυχίες σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο.

Share it