Search

Νέο χτύπημα με Κάφφκε για τον ΓΑΣ Κομοτηνή που κράτησε και Παπανδρεόπουλο!

Συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την ενίσχυση του ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν που θα τον βρει εκ νέου στην Β’ Εθνική ο ΓΑΣ Κομοτηνή που απέκτησε τον Γιώργο Κάφφκε (φωτο δεξιά) απο τα Μελίσσια ενώ παράλληλα γνωστοποίησε πως διατηρεί στο ρόστερ τον Παπανδρεόπουλο (φωτο αριστερά).

Η ανακοίνωση για την απόκτηση του Κάφφκε αναφέρει: “Με έναν ταλαντούχο αθλητή θα ενισχυθεί η περιφέρειά μας. Ο Κάφφκε Γιώργος έχει ύψος 1.87 cm και αγωνίζεται στην θέση 1!Η προηγούμενη ομάδα του ήταν τα Μελίσσια και βρέθηκε στον ΓΑΣ λόγω σπουδών με μετοίκηση. Καλώς ήρθες Γιώργο!”

Ενώ για την παραμονή Παπανδρεόπουλου τονίζεται: ” Ανακοινώνουνε την ανανέωση της συνεργασίας μας με έναν ταλαντούχο αθλητή! Ο Αλέξανδρος Παπανδρεόπουλος έχει ύψος 2.03 cm και αγωνίζεται στην θέση 3!Είναι ιδιαίτερα αθλητικός και αναμένεται να μας βοηθήσει και φέτος καθώς είναι φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Οι συμπαίκτες του, του κόλλησαν το παρατσούκλι πουλί, λόγο του άλματός του! Είναι διεθνής με την εθνική μας ομάδα U20 και αγωνίζεται στην ομάδα μας τα 2 τελευταία χρόνια!
Καλή χρονιά Αλεξ!”

Share it