Search

Νέα διπλή ενίσχυση για την Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου

Σε δύο ακόμα μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε η Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου η οποία φαίνεται σιγά σιγά να ολοκληρώνει το ρόστερ της για την νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα υπό τις οδηγίες του Μπερτράν Ρομπέρ θα αγωνίζονται οι Γιάννης Δροσίδης και Γιώργος Παπαγεωργίου.

Ο πρώτος που αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή έχει φορέσει μεταξύ άλλων τις φανέλες των Πανθρακικού Κ20, Δόξας Βύρωνα και Πόντου Θρυλορίου.

Όσο για τον δεύτερο πρόκειται για έναν από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές του νομού, που μην ξεχνάμε πως διετέλεσε και διαιτητής. Έχει αγωνιστεί σε Ξάνθη, Πανθρακικό, Εχίνο, ΠΑΕ Ποντίων και Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, ενώ πέρυσι βρισκόταν στο δυναμικό της Ελπίδας Σαπών.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

“Μια ακόμη προσθήκη για την αγαπημένη μας Αναγέννηση. Ο Δροσίδης Ιωάννης αγωνίζεται ως επιθετικός. Με συμμετοχές στην Κ-20 του Πανθρακικού, στον ΠΑΟ Καλυβίων, στη Δόξα Βύρωνα, στο Διαγόρα Δρυοπηγαίων, στον Ορφέα Σοφικού και στον Πόντο Θρυλορίου. Καλωσήρθες Γιάννη στην Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου!”

“Πλησιάζοντας στα μέσα της μεταγραφικής περιόδου η αγαπημένη μας Αναγέννηση ενισχύεται ακόμη περισσότερο. Η διοίκηση μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία με έναν από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές του νομού Ροδόπης τον Παπαγεωργίου Γεώργιο. Με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες αγωνίστηκε στην ΠΑΕ Ποντίων, στην Skoda Ξάνθη, στο Φωστήρα Αθηνών, στον Αστέρα Αιγείρου, στον Πανθρακικό, στο Μ. Αλέξανδρο Ιάσμου, στην Ελπίδα Σαπών, στον Εχίνος Σπορ, στον Π.Α.Ο Κοσμίου και στη Νέα Χιλή Αλεξανδρούπολης. Καλωσήρθες Γιώργο!”

Share it