Search

Συνεχίζουν μαζί Δημήτρης Ράπτης και Άθλος Ορεστιάδας

Στον Άθλο Ορεστιάδας θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Ράπτης.

Η ανακοίνωση του Άθλου:

Η διοίκηση του Άθλου Ορεστιάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ακραίο Δημήτρη Ράπτη για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Ο 27χρονος ακραίος με το ήθος και την μαχητικότητα του αποτελεί τα τελευταία χρόνια αναπόσπαστο μέλος της ομάδας μας και θα συνεχίσει να φορά τα «βυσσινί» για 4η διαδοχική σεζόν.

Ο Δημήτρης Ράπτης στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άθλο τόνισε «Είμαι χαρούμενος που παραμένω για μια ακόμη χρονιά στην ομάδα. Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους και να έχουμε καλή σεζόν. Ελπίζω φέτος και παρά τις δυσκολίες να καταφέρουμε όλοι οι αθλητές να ξαναμπούμε στα παρκέ των γηπέδων και να ζήσουμε και πάλι όμορφες στιγμές.

Η διοίκηση με τον σωστό προγραμματισμό προχώρησε σε σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ αποκτώντας πολύ καλούς και ποιοτικούς παίκτες.

Πιστεύω πως με καλή δουλειά και συνεργασία με τον νέο μας τεχνικό Μπάμπη Σταματόπουλο, η αξία του οποίου είναι αδιαμφισβήτητη, η ομάδα φέτος θα δείξει την πολύ καλή ποιότητα της και θα είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα.

Τέλος θα ήθελα να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας Παναγιώτη Τσιακμάκη για την παρουσία και την προσφορά του στον σύλλογο τα προηγούμενα χρόνια».

Share it