Search

Επιστρέφει Κρήτη για χάρη του Ηρόδοτου ο Μανώλης Ρουσσάκης!

Στην Κρήτη μετά απο έναν χρόνο, και την παρουσία του στην Ξάνθη απο την οποία δόθηκε δανεικός στην Άρντα, επιστρέφει ο Μανώλης Ρουσσάκης που θα φορά την φανέλα του νεοφώτιστου στην SL2 Ηρόδοτου.

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της υπό σύσταση ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ, ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Ρουσάκη. Ο Μανώλης Ρουσάκης, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία του ΑΟ Τυμπακίου, ενώ ακολούθησε η μετακίνησή του στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Πανιωνίου, της ΠΑΕ ΟΦΗ και της ΠΑΕ Πλατανιάς κατά σειρά, πριν καταγράψει την πρώτη του συμμετοχή σε ανδρική ομάδα με τον Πανθρακικό τη σεζόν 2016-17 στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής.

Την αμέσως επόμενη χρονιά, αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ερμή Ζωνιανών στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και ακολούθησαν κατά σειρά Αναγέννηση Καρδίτσας, Πλατανιάς, Ξάνθη και Άρντα Καρντζαλί. Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι, που ακόμα ένα Κρητικόπουλο, θα φοράει τη φανέλα του ΗΡΟΔΟΤΟΥ. Μανώλη σε καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του ΗΡΟΔΟΤΟΥ και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο».

http://

Share it