Search

Χατζημαρινάκης: «Τα τοπικά πρωταθλήματα δεν μπορούν να ξεκινήσουν αν δεν λυθεί το ζήτημα με το Μητρώο»

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Αυγούστου στο ξενοδοχείο Κουκούλι στο Σουφλί, η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Έβρου που είχε αναβληθεί τον περασμένο Φεβρουάριο.

Κατά την διάρκεια αυτής εγκρίθηκαν ο οικονομικός και ο διοικητικός απολογισμός του έτους 2020, μετά την ομόφωνη ψήφιση τους από τα σωματεία της Ένωσης.

Στο πλαίσιο της Γ.Σ. και της κουβέντας που είχε η διοίκηση της ΕΠΣ με τους εκπροσώπους των ομάδων, ο πρόεδρος της Ένωσης Παντελής Χατζημαρινάκης, τόνισε ότι 30 ομάδες του νομού δεν έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν αθλητικές εγκαταστάσεις καθώς δεν είναι εγγεγραμμένες στο νέο αθλητικό μητρώο. Συγκεκριμένα μόλις 13 ομάδες έχουν εγγραφεί.

Έτσι, αν αυτό το πρόβλημα που υφίσταται και σε άλλους νομούς δεν λυθεί, δεν θα μπορούν να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα. Μάλιστα όπως είπε, την Παρασκευή 27/8 που είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, θα τεθεί από πολλές Ενώσεις της χώρας, η πρόταση να μην ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα αν δεν δοθεί λύση στο θέμα αυτό.

Δείτε την δήλωση που έκανε στο thrakiotis.tv:

Share it