Search

Με MVP τον πρώην “πράσινο” Γιώργο Αθανασίαδη έγραψε ιστορία η Σερίφ Τιρασπόλ που μπήκε στους ομίλους του Champions League!

Η Σέριφ πανηγυρίζει την παρθενική συμμετοχή σε ομίλους του Champions League, έχοντας για πρωταγωνιστές στην σπουδαία πορεία των προκριματικών τον Γιώργο Αθανασιάδη και τον Δημήτρη Κολοβό.

Ο πρώην γκολκίπερ του Πανθρακικού που κράτησε ξανά το “μηδέν” στον δεύτερο αγώνα των Playoffs με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αναδείχθηκε μάλιστα ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης. Ο 28χρονος τερματοφύλακας εξήγησε πως “είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα, όλοι στην ομάδα είμαστε χαρούμενοι“. Για να προσθέσει: “Η Ντιναμό ξεκίνησε πολύ δυνατά το πρώτο μέρος, αλλά όλοι στην ομάδα παίξαμε καλά, έκανα κάποιες αποκρούσεις και τώρα είμαστε στους ομίλους του Champions League“.

Μετά το τέλος του αγώνα στην Κροατία οι παίκτες της Σερίφ πανηγύρισαν έξαλλα την επιτυχία τους ενώ ο Έλληνας γκολκίπερ που ήταν και πρωταγωνιστής της αναμέτρησης έδειξε ιδιαίτερα συγκινημένος. Αρχικά δεν πίστευε τι είχε καταφέρει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του με αρκετούς εξ αυτών να πηγαίνουν προς το μέρος του ενώ εν συνεχεία πήρε μέρος και αυτός στους πανηγυρισμούς όπως και ο Κολοβός.

Share it