Search

Με το βλέμμα στο μέλλον ο ΑΟΞ επιβραβεύει με επαγγελματικό τους Φίλιππο Δημητριάδη και Σαράντη Τσελεμπάκη!

Επενδύει στο μέλλον της η Ξάνθη που προχωρώντας σε μια συμβολική κίνηση για την συμπλήρωση 54 χρόνων απο την ημερομηνία ίδρυσης της(δείτε ΕΔΩ), καθώς υπέγραψε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο με δύο πολλά υποσχόμενους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας, τον 19χρονο Φίλιππο Δημητριάδη και τον 15χρονο Σαράντη Τσελεμπάκη.

Ο εδώ και λίγες μέρες 19χρονος(13/8/2002) ξανθιώτης που επιλέχτηκε να συμμετέχει στην προετοιμασία της ομάδας και να περάσει από το μικροσκόπιο του Μονρόι, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις ωστόσο η θλάση που υπέστη δεν του επέτρεψε να ακολουθήσει την αποστολή στο Πράβετς, ωστόσο έχοντας όλοι εξαιρετική εντύπωση για το ταλέντο του αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο για να είναι πλέον μέλος της Ανδρικής ομάδας του ΑΟΞ, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του Γιάννη. Ο Φίλιππος Δημητριάδης που είναι ένα πολυεργαλείο, καθώς μπορεί να παίξει ως αριστερός μπακ, χαφ όπως και μέσος ,  έχει γαλουχηθεί ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής του Α.Ο. Ξάνθη, όπου συμμετείχε ως το 2019 στην Κ-17 προτού αγωνιστεί για έναν χρόνο με πολύ μεγάλη επιτυχία στην Γ’ Εθνική με την φανέλα του Ηρακλή Ζυγού προτού πέρσι ξεκινήσει την σεζόν στην Ελπίδα Σαπών αλλά τελικά επιστρέψει  ξανά στον αγαπημένο του ΑΟΞ.

Ο γεννημένος στις 2/11 του 2005 Εβρίτης μεσοεπιθετικός, Σαράντης Τσελεμπάκης αποκτήθηκε τον Ιούλιο του 2019 απο την Ακαδημία του Παναγιώτη Λογαρά, έχοντας εντυπωσιακή παρουσία τόσο στην ομάδα της Νίκης Απαλού στο Παιδικό όσο και σε τουρνουά αλλά και στην Μεικτή Έβρου. Στην ομάδα της Ξάνθης θα κάνει μια εξαιρετική σεζόν την σεζόν 2019-2020 στο πρωτάθλημα Κ15 της Super League 1 έχοντας 12 συμμετοχές και έχοντας σκοράρει και 2 τέρματα έχοντας και συνεχή παρουσία στις κλήσεις της Εθνικής Παίδων, ενώ πέρσι είχε καλή εμφάνιση και στα 4 ματς που έδωσε η Κ17 του ΑΟΞ προτού διακοπεί το πρωτάθλημα ενώ κρίθηκε ως ένας απο τους πλέον βελτιωμένους παίκτες της περσινής χρονιάς δείχνοντας την σκληρή του δουλειά στις προπονήσεις. Κάτι που επιβραβεύτηκε με την αρχική του παρουσία στο πρώτο μέρος της προετοιμασίας της Ανδρικής ομάδας του ΑΟΞ και απο σήμερα(26/8) όντας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της μεγάλης ομάδας της Θράκης.

Στην σχετική της ενημέρωση η ΠΑΕ Ξάνθη ανέφερε:

“Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Φίλιππο Δημητριάδη και Σαράντη Τσελεμπάκη.

Ο Δημητριάδης είναι γεννηθείς το 2002 και αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της άμυνας. Έχει μεγαλώσει ποδοσφαιρικά στην Ακαδημία του ΑΟΞ, ενώ το 2019 και το 2020 αγωνίστηκε στη Γ! Εθνική με τον Ηρακλή Ν. Ζυγού και την Ελπίδα Σαπών.

Ο Τσελεμπάκης είναι γεννηθείς το 2005, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή κι έχει κληθεί στην Εθνική Παίδων. Είχε αποκτηθεί από τη Νίκη Απαλού το 2019 και δύο χρόνια αργότερα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

ΣΑΡΑΝΤΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΠΠΕ, καλή επιτυχία και στην μεγάλη μας ομάδα!

Share it