Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Με ειδήσεις και διάθεση ενότητας η συνάντηση της ΠΑΕ Ξάνθη με τις ακαδημίες του νομού

Σε πολύ καλό κλίμα και με διάθεση ενότητας γύρω από τη μεγάλη ομάδα του νομού πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε γνωστό εστιατόριο της Ξάνθης (Σταθμός), η συνάντηση του τεχνικού διευθυντή της ακαδημίας του ΑΟΞ Νίκου Κεχαγιά και του μέλους της διοίκησης Ανδρέα Γκλαβίνη, με εκπροσώπους των ακαδημιών του νομού Ξάνθης.

Εκεί συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τις ακαδημίες του νομού και τρόποι συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, με την ΠΑΕ να δείχνει ξεκάθαρα σε όλους πως με την νέα διοίκησή και τον νέο τεχνικό στην ακαδημία, δίνει μεγάλη έμφαση στην καλύτερη δυνατή συνεργασία με όλες τις ακαδημίες του νομού και την καλύτερη αξιοποίηση των νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

Παράλληλα έγινε γνωστή μια μεγάλη προσφορά σε όλες της Ακαδημίες του Νόμου και τους γονείς των παιδιών, όπως γνωστοποιήθηκε από το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Ξάνθης, Ανδρέα Γκλαβίνη και το  κ. Κεχαγιά σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει:

Η Ακαδημία του ΑΟΞ και ο Τεχνικός Διευθυντής της Νίκος Κεχαγιάς προσκάλεσε σε δείπνο τις Ακαδημίες των ομάδων της περιοχής της Ξάνθης το βράδυ της Πέμπτης (26/8). Στην εποικοδομητική συζήτηση που αποσκοπούσε στη σύσφιξη σχέσεων αλλά και την ανταλλαγή απόψεων για μία ιδανική συνεργασία, έλαβαν μέρος αρκετές ομάδες διά των εκπροσώπων τους ενώ από πλευράς ΔΣ της ΠΑΕ ήταν ο Ανδρέας Γκλαβίνης.

Share it