Search

Στα “πράσινα” του Μακεδονικού και ο Δοξάκης!

Στον Μακεδονικό, όπως ήταν ευρέως γνωστό το τελευταίο διάστημα, θα αγωνίζεται τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν ο 21χρονος δεξιός μπακ, Φεϊζή Χασάνογλου.

Εκεί μάλιστα θα έχει συμπαίκτη ένα πρώην μέλος της Ακαδημίας του ΑΟΞ, τον Δημήτρη Δοξάκη. Ο 23χρονος πρώην μέσος των Κ17 και Κ19 της Ξάνθης με σημαντική παρουσία τα τελευταία χρόνια σε ομάδες της Γ’ Εθνικής θα αποτελέσει ακόμα ένα σημαντικό κομμάτι του φετινού Μακεδονικού που όπως όλα δείχνουν θα μετέχει στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής

Πέρα απο τους Χασάνογλου και Δοξάκη η ομάδα της Θεσσαλονίκης απέκτησε και τον Σπύρο Σαραγιώτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη ΔοξάκηΣπύρο Σαραγιώτη και Φεϊζή Χασάνογλου.

Πρόκειται για τρεις ποιοτικούς παίκτες που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους τα τελευταία χρόνια και που θα προσφέρουν ενίσχυση στην αμυντική και μεσοαμυντική γραμμή της ομάδας του Γιώργου Αμανατίδη.

Ο 23χρονος Δοξάκης αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Ακαδημία «BEBIDES», πριν μεταπηδήσει στα τμήματα υποδομών της Ξάνθης και έπειτα του Ηρακλή. Φόρεσε τη φανέλα του Κιλκισιακού, του Παναιγιάλειου, της Αναγέννησης Γιαννιτσών και του Θερμαϊκού Θέρμης, ενώ την περυσινή σεζόν εκπροσώπησε – σταθερά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής – τον ΑΟ Υπάτου στη Βοιωτία.

Ο 25χρονος Σαραγιώτης αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ανδρώθηκε στην Ακαδημία του Αχιλλέα Περαίας και η καριέρα του συνεχίστηκε με επιτυχημένες παρουσίες σε Διγενή Λακκώματος, Κεραυνό Αγγελοχωρίου, Καμπανιακό, Άρη Παλαιοχωρίου, Νέο ΠΟΝ Καλλικράτειας, Αναγέννηση Επανομής και, εσχάτως, ΑΟ Πυλίου (Κως).

Τέλος, ο 21 ετών Χασάνογλου αγωνίζεται ως δεξιός μπακ. Κάνοντας αίσθηση στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της Θράκης με την παρουσία του στις ομάδες «Κ» της Ξάνθης, ο Χασάνογλου ήταν μια από τις πρώτες μεταγραφικές προσθήκες του Ορφέα Ξάνθης τον οποίο εκπροσωπούσε από το 2018 μέχρι και πέρυσι. Η μετακίνηση του στον Μακεδονικό αποτελεί για τον νεαρό μπακ την πρώτη εκτός του νομού Ξάνθης πρόκληση.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Δημήτρη, τον Σπύρο και τον Φεϊζή και τους εύχεται μια υγιή σεζόν που στο τέλος της θα χαρακτηριστεί από προσωπική πρόοδο και ομαδικές επιτυχίες!

Share it