Search

Photos: Πρώτη με αισιοδοξία και πολύ όρεξη για την ανανεωμένη Κ15 του ΑΟΞ!

Με ένα εντελώς ανανεωμένο πρόσωπο, με πολλά παιδιά που προέρχονται απο την Κ13 ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας(02/8) η προετοιμασία της Κ15 της ΠΑΕ Ξάνθη υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή του τμήματος Χρήστου Σαμαρά.

Πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης της χρονιάς στο προπονητικό κέντρο των Πηγαδίων, ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας Νίκος Κεχαγιάς καλωσόρισε τους “παλιούς” και “νέους” της Κ15 και τους ευχήθηκε «καλή χρονιά» , ενώ αναφέρθηκε και στο πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει μεγάλη προσοχή με το υγειονομικό πρωτόκολλο. Απο την πλευρά του ο Χρήστος Σαμαράς στην σύντομη ομιλία του πριν την έναρξη της προπόνησης εστίασε στις απαιτήσεις της νέας σεζόν, την εργατικότητα και το πάθος που θέλει να βλέπει  όπως φυσικά και στην καθημερινή υπευθυνότητα που οφείλουν να δείξουν οι παίκτες τους στην συμπεριφορά τους τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων. Να σημειώσουμε πως κατά την διάρκεια της προπόνησης ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους γονείς των ποδοσφαιριστών για την χρονιά που έρχεται.

Ο νέος τεχνικός της Κ15 του ΑΟΞ έχοντας στο πλευρό του τον γυμναστή και άμεσο συνεργάτη του Δημήτρη Γκόγκο και το νέο προπονητή τερματοφυλάκων της Ακαδημίας, Λεωνίδα Αγγελή είχαν την ευκαιρία μαζί με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Κ15 του ΑΟΞ να πατήσουν γήπεδο, βγάζοντας όλοι τους μεγάλη διάθεση.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ Κ15 ΤΟΥ ΑΟΞ ΕΔΩ

http://

Share it