Search

Συμπληρώνουν τα κενά της Super League 2 οι Απόλλων Πόντου και Αστέρας Βλαχιώτη!

Κλειδώνουν τα κενά στην Super League 2 καθώς Απόλλων Πόντου και Αστέρας Βλαχιώτη  ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της ΕΠΟ και δήλωσαν συμμετοχή στη νέα Super League 2.

Οι δύο ομάδες που υποβιβάστηκαν από την FL, όπως σημειώνει το mikriliga, πλήρωσαν μάλιστα και το σχετικό παράβολο ύψους 7.500 ευρώ, για το οποίο είχαν διορία έως και την Δευτέρα (23/8). Όλα δείχνουν πως τα κενά που δημιουργήθηκαν μετά την αποχώρηση των Ιάλυσου, Παναχαϊκής, Σαντορίνης και Ορφέα Ξάνθης, καλύπτονται. Θυμίζουμε πως στην αρχική πρόσκληση της ΕΠΟ απάντησαν θετικά και οι Πανιώνιος, Ζάκυνθος.

Πλέον το επόμενο βήμα για όλους είναι η κατάθεση της εγγυητικής (150.000 ευρώ) αλλά και το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ που θα συσταθεί να ανέρχεται στα 350.000 ευρώ. Τα παραπάνω είναι άλλωστε οι βασικές προύποθέσεις για την αγωνιστική συμμετοχή. Από εκεί και πέρα, η ΕΕΑ επιστρέφει στις συνεδριάσεις και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να εξεταστούν οι φάκελοι και των υπόλοιπων ΠΑΕ.

ΑΕΛ, Βέροια, Εργοτέλης, Καλαμάτα, Καραϊσκάκης, Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου, Ξάνθη, Χανιά και οι τέσσερις ομάδες Β της SL1 έχουν λάβει μέχρι στιγμής πιστοποιητικό.

Οι 36 ομάδες που συνθέτουν αυτή τη στιγμή τη Super League 2 είναι οι:

ΑΕΚ Β, ΑΕΛ, Αιγάλεω, Αλμωπός Αριδαίας, Αν. Καρδίτσας, Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Αστέρας Βλαχιώτη, Βέροια, Διαγόρας, Δόξα Δράμας, Επισκοπή, Εργοτέλης, Ζάκυνθος, Ηρακλής, Ηρόδοτος, Θεσπρωτός, Καβάλα, Καλαμάτα, Καλλιθέα, Καραϊσκάκης, Κηφισιά, Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου, Ξάνθη, Ολυμπιακός Β, Ολυμπιακός Βόλου, ΟΦ Ιεράπετρας, Παναθηναϊκός Β, Πανιώνιος, Πανσερραϊκός, ΠΑΟΚ Β, Πιερικός, Ρόδος, Τρίκαλα, Χανιά.

Share it