Search

Επιστρέφει στο “σπίτι” του ο Χρήστος Μαλαδένης! Μετά απο 26χρόνια ξανά στον ΑΟΞ!!!

Με ξεκάθαρο στόχο η Ακαδημία του ΑΟΞ να γίνει ξανά παραγωγική και με νέα φιλοσοφία κινείται ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας της ΠΑΕ Ξάνθη Νίκος Κεχαγιάς που προχωρά σε ακόμη μια πολύ δυνατή κίνηση, εντάσσοντας και τον βετεράνο ποδοσφαιριστή με μεγάλη καριέρα σε Ξάνθη, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, Χρήστο Μαλαδένη στο προπονητικό τιμ των Ακαδημιών!

 Έτσι μετά τον Χρήστο Σαμαρά ακόμα ένας παλιός ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ που ανδρώθηκε και αναδείχθηκε μέσα απο τα σπλάχνα του ΑΟΞ, ακόμα ένα μέλος της δεκαετίας των 90′ επιστρέφει στο “σπίτι” του. Και μάλιστα ένα απο τα μεγάλα ονόματα που έχει αναδείξει το ξανθιώτικο ποδόσφαιρο, με τον Χρήστο Μαλαδένη μετά το 1995 όταν και πήρε μεταγραφή απο την Ξάνθη στην ΑΕΚ να επιστρέφει στον σύλλογο της Ξάνθης σε νέο ρόλο πλέον φυσικά αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία του τμήματος Κ13 του ΑΟΞ, με στόχο να μεταλαμπαδεύσει την πλούσια εμπειρία που έχει αποκτήσει στους μικρούς νέους αστέρες του ΑΟΞ.

Τα τελευταία χρόνια ο Μαλαδένης είχε ενεργή συμμετοχή στην προπονητική έχοντας εργαστεί και στην Ακαδημία των Ελπίδων Ξάνθης αλλά και σε ομάδες της ΕΠΣ Ξάνθης(Κεσσάνη Ερασμίου, ΑΕΞ), ενώ πρόπερσι ήταν σκάουτερ της Ακαδημίας της ΑΕΚ στην Βόρεια Ελλάδα. Αυτή η μεγάλη όρεξη του “Μαλα” και η αγάπη του να δουλεύει με νέα παιδιά έκανε και τον πρώην συμπαίκτη του στον ΑΟΞ, Νίκο Κεχαγιά να προχωρήσει στο “κόλπο γκρόσο” και να εντάξει ακόμα ένα μέλος στο προπονητικό τιμ των Ακαδημιών που έχουν προϋπάρξει στον σύλλογο ως ποδοσφαιριστές και έρχονται με μεγάλη όρεξη για δουλειά μετά τους Δημητριάδη, Αποστολίδη και Σαμαρά.

Η πρώτη προπόνηση του Χρήστου Μαλαδένη με την Κ13 του ΑΟΞ είναι προγραμματισμένη για τις 30 Αυγούστου και αν μη τι άλλο την περιμένουν πως και πως τόσο ο ίδιος όσο φυσικά και οι νεαροί ποδοσφαιριστές του ΑΟΞ που θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν με ένα απο τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ταλέντα που έχει αναδείξει η Ξάνθη

Share it