Search

Αλεξανδρούπολη – Θερμαϊκός: Όλα όσα θα ισχύσουν για την είσοδο φιλάθλων

Τον Θερμαϊκό Θέρμης υποδέχεται την Κυριακή 29 Αυγούστου στις 17:00 για την 1η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας η Αλεξανδρούπολη FC.

Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα που δίνει η εβρίτικη ομάδα στην ιστορία της για την συγκεκριμένη διοργάνωση. Αναφορικά με την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο, με ανακοίνωση της η Αλεξ/πολη προχώρησε σε διευκρινήσεις για το τι ισχύει.

Αναλυτικά:

«Την Κυριακή 29 Αυγούστου και ώρα 17:00 η Αλεξανδρούπολη FC θα αντιμετωπίσει στο «Φώτης Κοσμάς» τον Θερμαϊκό Θέρμης, για την 1η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα μας θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στη διοργάνωση και σας θέλει όλους δίπλα.

Στη γήπεδο επιτρέπεται η είσοδος σε πλήρως εμβολιασμένους και αφού έχουν περάσει 14 μέρες από την μονή ή τη 2η δόση (δείχνοντας το πιστοποιητικο εμβολιασμου), όσους έχουν κάνει PCR Μοριακό τεστ 72 ώρες πρίν ή Rapid τεστ 48 ώρες πριν (δείχνοντας τα απαραίτητα έγγραφα) και όσους έχουν πιστοποιητικό νόσησης 6 μηνών. Στο γήπεδο θα υπάρχει πληρότητα στο 60%. Απαραίτητη η χρήση μάσκας.

Εισητήρια θα υπάρχουν κατα την είσοδο στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα. Δικαίωμα εισόδου έχουν και οι κάτοχοι των Blue εισητηρίων διαρκείας! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εισητήρια μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Ρένα Καλαϊτζίδου στο 6981924511».

Share it