Search

Τέσσερις μεταγραφές για την Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου που συνεχίζει να ενισχύεται

Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας της με τον Μπερτράν Ρομπέρ για την τεχνική ηγεσία και με τον Παναγιώτη Περτσά για τη θέση του γυμναστή, η Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου ανακοίνωσε και τις πρώτες τέσσερις μεταγραφές της ενόψει της νέας σεζόν.

Η Αναγέννηση που συνεχίζει να ενισχύεται σε όλους τους τομείς, ανακοίνωσε την επιστροφή των αφών Παγκοζίδη, Ευκλείδη και Ηλία. Ο πρώτος αγωνιζόταν στη Δόξα Γρατινής, ενώ ο δεύτερος στον ΠΑΟ Κοσμίου.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Ακόμα υπό τις οδηγίες του Μπερτράν Ρομπέρ θα αγωνίζεται ο Κύπριος μέσος Βασίλης Κουμίδης (φωτό κάτω), που προέρχεται από τον ΑΠΟΝΑ Αναγυιάς, ομάδα της Γ’ Εθνικής Κύπρου, αλλά και ο Ευθύμης Νένος (φωτό πάνω) που αγωνίζεται ως στόπερ και υπήρξε αρχηγός του Κεραυνού Χιλιοδένδρου και της Λεύκης Καστοριάς.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "FUTURE NOW"

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

“Τα αδέρφια Παγκοζίδη επιστρέφουν στην Αναγέννηση! Ο Ευκλείδης από τη Δόξα Γρατινής και ο Ηλίας από τον ΠΑΟΚ Κοσμίου. Η διοίκηση της Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου τους καλωσορίζει στο σπίτι τους!”

“Η συνταγή καλά κρατεί… Η Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου ενισχύεται με τον εξαιρετικής ποιότητας μέσο Βασίλειο Κουμίδη από τον Α.Π.Ο.Ν.Α. Αναγυιάς ομάδα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας της Κύπρου. Καλωσόρισες Βασίλη!”

“Ο πρώην αρχηγός του Κεραυνού Χιλιοδένδρου και του ΠΑΣ Λεύκης Καστοριάς ο Νένος Ευθύμιος είναι από σήμερα μέλος της αγαπημένης μας Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου. Αγωνίζεται στη θέση του στόπερ. Καλωσήρθες Ευθύμη!”

Share it