Search

Σε κλίμα συγκίνησης το 1ο τουρνουά στην μνήμη του Γιώργου Σπυριδόπουλου(+pics)

Με μεγάλη συμμετοχή και παρουσία αρκετού κόσμου πραγματοποιήθηκε η πρώτη μέρα του διήμερου τουρνουά στην μνήμη του Γιώργου Σπυριδόπουλο στο γήπεδο της Διομήδειας.

Εκεί ο αγαπημένος του Απόλλωνας υποδέχθηκε την ομάδα στην οποία ήταν Πρόεδρος μέχρι τον θάνατο του, τον Αστέρα Μαγικού αλλά και τους δύο έτερους εκπρόσωπους του Δήμου Αβδήρων στα τοπικά της ΕΠΣ Ξάνθης, Άρη Πετεινού και Ελπίδα Γενισέας θέλοντας όλοι τους να τιμήσουν την μνήμη του Γιώργου και την προσφορά του στο ποδόσφαιρο της Ξάνθης, με τον Πρόεδρο του Απόλλωνα Ηλία Χαραλαμπίδη να τονίζει πως αυτό το τουρνουά θα γίνει θεσμός.

Απο τις ξεχωριστές στιγμές του τουρνουά η πλακέτα που δόθηκε στον αδερφό της γυναίκας του Γιώργου Σπυριδόπουλου, Γιώργου Κούτρα με την απονομή να κάνει ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης.

Στα αγωνιστικά ο Άρης Πετεινού κέρδισε την Ελπίδα Γενισέας με 2-0 χάρις τα τέρματα των Φλώρου και Τυριακή, ενώ ο Απόλλωνας Διομηδείας επικράτησε του Αστέρα Μαγικού με 2-1 χάρις τα τέρματα των Ζορίνοφ και Αναστασιάδη ενώ για τον Αστέρα σκόραρε ο Οζέρ. Το 1ο τουρνουά “Γιώργος Σπυριδόπουλος” ολοκληρώνεται την Κυριακή με τον τελικό αγώνα μεταξύ Απόλλωνα Διομηδείας και Άρη Πετεινού

Οι ομάδες που αποδέχθηκαν με θέρμη την πρόσκληση και συμμετείχαν στο 1ο Τουρνουά “ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ” είχαν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρουν αγωνιστικό χρόνο αλλά παράλληλα να δουν και κάποιες από τις προσπάθειες των αντιπάλων τους στην Α! ΕΠΣ. Στο πρώτο παιχνίδι ο Απόλλων Διομήδειας επικράτησε με 2-1 του Αστέρα Μαγικού ενώ ο Άρης Πετεινού κέρδισε με σκορ 2-0 την Ελπίδα Γενισέας. Το αγωνιστικό πρόγραμμα ολοκληρώνεται το απόγευμα της Κυριακής.

 

Share it