Search

«Άνοιγμα» του ΓΑΣ Κομοτηνής και στους υπόλοιπους δήμους της Ροδόπης

Με στόχο την αναζήτηση νέων ταλέντων αλλά και την διεξαγωγή τουρνουά και εκτός Δήμου Κομοτηνής, ο ΓΑΣ, πραγματοποίησε συνάντηση με τον δήμαρχο Αρριανών.

Συμφωνήθηκε να ιδρυθούν τμήματα ακαδημιών με όσα παιδιά από τους οικισμούς του Δήμου το επιθυμούν, ενώ θα αξιοποιηθεί και το κλειστό γυμναστήριο του Δοκού.

Η σχετική ανακοίνωση:

Με σταθερό σχεδιασμό και υψηλές προοπτικές, ο ιστορικός μας σύλλογος, ξεκινά νέες αθλητικές δράσεις σε όλη τη Ροδόπη.

Μετά την επίσκεψή μας στο Δήμο Αρριανών και την συνάντηση του προέδρου μας κ. Πεταλωτή με τον Δήμαρχο κ. Ριτβάν Αχμέτ,συμφωνήσαμε και προχωρούμε στην ίδρυση Ακαδημιών-Τμημάτων με συμμετοχή όσων παιδιών από τους οικισμούς του Δήμου επιθυμούν να αθληθούν, να προπονηθούν, να διασκεδάσουν και να «ονειρευθούν» μαζί μας..

Προς τούτο συμφωνήθηκε η αξιοποίηση του κλειστού γυμναστηρίου στον οικισμό Δοκός του Δήμου Αρριανών και η υλική υποστήριξη από το Δήμο προς αυτό..

Άμεσος στόχος είναι και η διενέργεια ετήσιων Τουρνουά για τον εμπλουτισμό των αθλητικών εμπειριών και την ανάδειξη ταλέντων…και ίσως δούμε στο μέλλον από την περιοχή μας και το μπάσκετ του τόπου μας να βγαίνουν παίκτες και παίκτριες με λαμπρή Καριέρα..το αθλητικό μας «ταξίδι» συνεχίζεται, αγκαλιάζοντας όλες και όλους σε πνεύμα ισότιμης συμμετοχής, συλλογικής και προσωπικής προόδου..ευχαριστούμε το Δήμο Αρριανών προς αυτό και παρακινούμε και άλλους να δούμε τα κοινά μας όνειρα να γίνονται πράξη!

Share it