Search

Αντιδρά η Μηχανιώνα και ζητά να λάβει μέρος στην Super League 2!

Έντονη αντίδραση κατά της ΕΠΟ είχε η ομάδα του Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας, που διαμαρτύρεται για το γεγονός πως κρίθηκε εκπρόθεσμη η δήλωση συμμετοχής του στην Super League 2

Θυμίζουμε πως μολονότι διέρρευσε ότι δηλώθηκε κανονικά η συμμετοχή και κατατέθηκε το παράβολο (7.500 ευρώ), η κίνηση αυτή της ομάδας της Μηχανιώνας έγινε εκπρόθεσμα και αρκετές ώρες μετά τη λήξη του deadline της ΕΠΟ. Από την Ομοσπονδία άλλωστε τόνιζαν πως είχαν δώσει συγκεκριμένη διορία στις ομάδες που απέστειλαν την πρόσκληση και εντός χρόνου ανταποκρίθηκαν Πανιώνιος και Ζάκυνθος με τους ιθύνοντες του Ποσειδώνα να ξεκαθαρίζουν πως όχι μόνο δεν ήταν εκπρόθεσμη αλλά όλα έγιναν νόμιμα και στην ώρα τους ζητώντας να αποκατασταθεί η αλήθεια και να λάβουν κανονικά μέρος στην Super Leauge 2

Η ανακοίνωση:

“Επειδή πολλά ειπώθηκαν και ακούστηκαν και προς αποκατάσταση της αλήθειας οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε την πραγματική διάσταση των γεγονότων .

Την Παρασκευή 13/8/2021 δεχθήκαμε email από την Ε Π Ο που μας προσκάλεσε επίσημα για την συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα της Super League 2 με προθεσμία απάντησης μέχρι την Τετάρτη 18/8/2021 και ώρα 16:00 .

Τις ημέρες που ακολούθησαν βολιδοσκοπήσαμε τις πιθανότητες ανεύρεσης των χρημάτων που απαιτούνταν για την συμμετοχή μας και αποφασίσαμε την Τετάρτη να αποδεχθούμε την πρόσκληση.

Στις 15:33 της ίδιας ημέρες (Τετάρτη 18/8/2021) απαντήσαμε εγγράφως με email θετικά στο ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ έγγραφο – πρόσκληση της Ε.Π.Ο.

Παράλληλα την ίδια μέρα πληρώθηκε και το παράβολο των 7.500€ για να είναι η ομάδα καθόλα νομότυπη.

Οτιδήποτε άλλο λέγεται ή γράφεται απέχει από την πραγματικότητα .

Αναμένουμε …”

Share it